Microsoft Azure voor overheid

Veilig innoveren met Data en AI
Siwan Laibowitz

Bouw jij al mee aan de digitale toekomst?

Onze samenleving vraagt om innovatie. Nieuwe technologische ontwikkelingen, onze omgeving, het klimaat, demografische ontwikkelingen en internationale invloeden maken dat we continu moeten blijven vernieuwen en veranderen. Technologie is inmiddels niet langer een barriere, maar een ware enabler om versneld toegevoegde waarde te creeren voor Nederland. Bouw jij al mee aan een digitale toekomst, waarbij datagedreven werken steeds belangrijker wordt? Laat de mogelijkheden van nu jou vooruit helpen en ontdek waarom Microsoft Azure uitkomst biedt.

Microsoft Azure Cloud als enabler voor innovatie

Het zijn en worden van een datagedreven overheid. We willen het, de ideeen zijn er, maar het echt in de praktijk brengen? Daar ligt de uitdaging. De inzet van slimme machines en IOT zorgt voor enorme datastromen die de komende jaren alleen maar groter zullen worden. De meeste leveranciers zijn inmiddels zover dat zij de data in een dashboard weten te vangen. Maar wat als je juist op zoek bent naar een manier om alle gestructureerde en ongestructureerde data bij elkaar te brengen, verbanden te leggen en zelfs de ambities hebt om aan de hand van de datasets voorspellingen te doen. Dat is waar Microsoft Azure uitkomts biedt.

Azure Cloud maakt het mogelijk om op een veilige manier en BIO compliant, data samen te brengen. Het is niet nodig om volledig cloud based te werken. Je kunt er ook voor kiezen om de cloud daar in te zetten, waar deze voor jou een verrijking kan zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos: dataplatforms, artificial intelligence, machine learning en app-ontwikkeling zijn enkele voorbeelden.

Oxygen: Het complete dataplatform in Microsoft Azure  Cloud

Wil jij snel beschikken over de juiste tools om direct laagdrempelig binnen Azure aan de slag te gaan? Ons platform Managed Oxygen biedt een compleet ingerichte omgeving, waarop direct geexperimenteerd kan worden met jou data. Real-time, veilig en schaalbaar. Zo is het mogelijk het platform uit te bouwen en steeds meer datasets te ontsluiten.

Uiteraard helpen we jouw organisatie met de voorbereidingen voor ingebruikname en bieden we een uitgebreid adoptietraject. Zo neem je je gehele organisatie mee en creeer je draagvlak. Daarnaast is het ook mogelijk het platform door ons te laten beheren.

Vandaag starten met jouw
dataplatform op Azure?

Laagdrempelig en veilig, dat is ons nieuwste dataplatform Oxygen. Speciaal voor overheden die voorop willen lopen, bieden wij een aantrekkelijk innovatiepakket.  Een compleet dataplatform inclusief onboardingstraject en proof of concept. Zo kan jij zelf, veilig en snel, aan de slag met jouw data. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Contactformulier

Meer informatie over Managed Oxygen