Alle ruimte voor innovatie

Een lab is een plek waar binnen gecontroleerde omstandigheden vrijuit wordt geëxperimenteerd. Een werkplaats, een proefstation. Dat is ons InSpark Lab ten voeten uit. Hier nemen we de ruimte om te ontdekken wat bots, augmented reality, advanced data analytics en blockchain voor organisaties als die van jou kunnen betekenen.

Dat doen we snel en grondig. Op basis van co-creatie werken we via een grondige analyse een rapid prototype uit waarmee we (als ons idee levensvatbaar blijkt) een heel concrete routekaart naar realisatie uitstippelen.

SHARE
De voordelen van het InSpark Lab
Wat bots voor je kunnen doen
De inzet van bots voor medewerkers of klanten leidt nu al tot lagere servicekosten en een hogere reactiesnelheid. Dat maakt jouw handen vrij voor kernwerkzaamheden.
Versnelde groei
Zodra een innovatie het lab ontgroeit, is het tijd om ruimte te maken voor nieuwe ideeën. Het Proof of Concept wordt opgeschaald naar een volwassen oplossing die overal ingezet kan worden.
Tijdens de verbouwing open blijven
In het voortdurende proces van optimalisatie in jouw organisatie kan het goed zijn om even afstand te nemen en te beoordelen wat de waarde van een specifieke innovatie is. En jouw business? Die draait gewoon door.
Laurens Frijters

Managing Director & Lead Innovation team

Waar droomt jouw organisatie van?
Ik denk direct op niveau met je mee