Samen beheren, samen innoveren

Laten we eerlijk zijn: nieuwe toepassingen en platforms hebben alleen waarde als je ze actief beheert en doorontwikkelt, en jouw medewerkers ze op de juiste manier inzetten. En flexibele, schaalbare oplossingen zijn geweldig als je gebruik kunt maken van minstens zulke flexibele dienstverlening.

Wij voorzien elke organisatie van eersteklas ondersteuning; de service die ambitieuze IT’ers  verdienen. Als het nodig is zeven dagen per week, van proactieve monitoring tot volledig beheer.

SHARE
Ons Managed Services aanbod
Altijd specialistische ondersteuning
Wat de vraag ook is, je kunt er zeker van zijn dat het antwoord komt van onze Expert Desk, en snel. Samen met je eigen helpdesk vormen we een compleet en diepgaand serviceteam.
Absoluut minimale downtime
Met Microsoft Premier Support verzeker je je ervan dat kritische verstoringen met de hoogste prioriteit worden opgelost. Maximale aandacht gegarandeerd.
Alles via één moderne partner
Met de focus en noodzaak van cloud technologie is het zaak om alles uit elke euro te halen die daarin wordt geïnvesteerd. Betaal per gebruiker of verbruik, blijf flexibel en maak snellere starts.

Security

Al onze oplossingen zijn ‘secure by design’. Zo bescherm je jouw organisatie tegen datalekken en aanvallen van buiten en kun je altijd, overal en op elk apparaat veilig werken.

Haal het maximale uit technologie

Haal het maximale uit technologie door jouw medewerkers enthousiast en betrokken te maken voor innovatie en versnelling. Verander de manier van werken binnen jouw organisatie met onze adoptieaanpak en stoom jouw organisatie, tot aan individuele medewerkers, klaar voor vernieuwing.

Wij werken voor
Salar Darwish

Lead Managed Services

Ga voor support die precies past.
Ik denk direct op niveau met je mee