Microsoft 365 Modern Workplace
"De aanpak van InSpark was onderscheidend. Dankzij expertise en praktijkervaring is een best practice geboden waardoor we in een periode van 2 maanden alle 350 accounts hebben gemigreerd."
Yorick Imthorn
IT Manager van YoungCapital

YoungCapital is als innovatief uitzendbureau een begrip voor de nieuwe generatie werkenden. Met hun disruptieve aanpak en uitzend app vernieuwen ze de uitzendmarkt en blijven zij gestaag groeien. Hiervoor ontvingen zij de afgelopen jaren een serie aan prijzen.

Een nieuwe digitale werkplek met Office 365

Het gebruik van email is een van de meest gebruikte toepassingen voor YoungCapital. Als snelgroeiende onderneming willen zij niet meer verantwoordelijk zijn voor de performance en het beheer van hun Exchange-omgeving. Naast de investering in opslag kleven hier te veel risico’s aan.

Na een onderzoek naar zowel Google Apps als Office 365, maakte YoungCapital de keuze om van de clouddienst Gmail over te stappen naar Office 365 van Microsoft. “Het gebruik van ‘shared folders’ en gedeelde agenda’s is met Office 365 toch robuuster.” Aldus Yorick Imthorn, IT Manager van YoungCapital. Aan InSpark was de taak om ons te begeleiden in de voorbereiding en uitvoering van deze migratie.

 

In 2 maanden gemigreerd

Een migratie van e-mail is een spannende aangelegenheid voor een bedrijf als YoungCapital – er kan immers van alles misgaan. Werkt mijn mail morgen nog wel? Blijft al mijn historie bewaard?

De aanpak is even simpel als effectief; na een grondige inventarisatie van de bestaande omgeving en de inrichting van de cloud zijn alle accounts op een veilige manier over gezet.

Data veilig en overal beschikbaar

Door inrichting van identity en access management op basis van Microsoft Azure, weet YoungCapital dat hun data altijd en overal beschikbaar is. Ze hebben zelf geen onderhoudswerk en alles is veilig ingeregeld. De IT resources worden nu optimaal ingezet op strategische projecten.

SHARE
Gijs Huisman

Klant Succesmanager

Meer informatie?
Ik praat je graag bij.
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!