Contact

Je bent welkom

Dit is de plek waar mensen, kennis en innovatie samenkomen

Kom verder in onze Transformation Hub en ontmoet onze medewerkers, Microsoft, vakspecialisten uit de community en business leaders die hier de plek vinden waar innovatie elke dag vorm krijgt. Ervaar nieuwe technologie aan den lijve, heb een vruchtbare brainstorm of drink gewoon heel goede koffie. Er zijn immers heel veel factoren die versnelling op gang kunnen brengen.

Kom je met de auto?

Ons pand is met de auto goed bereikbaar via de A9 afslag 4 (Ouderkerk aan de Amstel / Amstelveen Oost). De A9 staat in directe verbinding met de A2 (richting Utrecht) en de A4 (richting Schiphol-Den Haag). Ook de ringweg A10 is makkelijk te bereiken.
Parkeren mag aan de voorzijde & achterzijde van het InSpark pand in de parkeervakken, voorzien van een InSpark bordje of op de plekken zonder bordje. Parkeren is geheel gratis.
Wil je graag opladen met je auto? Meld dit binnen dan even bij onze office manager.

Kom je met het ov?

Ons pand is te bereiken met bus 356 welke van Amsterdam Bijlmer ArenA naar Amstelveen/Haarlem loopt. Deze buslijn vertrekt iedere 15 minuten en de reis vanaf Amsterdam Bijlmer ArenA duurt ongeveer 25 minuten. U stapt uit bij de halte Amstelveen, Langerhuize.
Vanaf hier is het 13 minuten lopen naar De Oude Molen 3.
Onze ingang zit in het halletje aan de rechterkant als je binnen komt lopen.

Vervolgens kan je dan aanbellen bij de Ring deurbel, je wordt dan ontvangen door een van onze medewerkers.

Historie

Want wij zijn best trots op de locatie en uitstraling van ons pand. Ons pand is namelijk gevestigd in een voormalige kruitfabriek. Deze kruitfabriek werd in 1719 gesticht nadat in 1709 de kruitfabriek “Het Oorlogsschip” aan de Overtoom was ontploft en daar niet meer herbouwd mocht worden. Oorspronkelijk werd hier zwart buskruit gemaakt, later schietkatoen, nitroglycerinekruit en pure nitroglycerine. De productie ging door tot 1990. Het is niet voor niets dat dit pand ons zo goed past. We are on fire. We are firestarters, we are InSpark, are you IN?

Tot snel!

Hier vind je ons

Contactformulier

Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!