Pilot met Copilot

Pilot aanvragen

Contactformulier

Thomas ´t Hoen

Ontdek waar in jouw organisatie Copilot de meeste waarde toevoegt

Met een kleine groep medewerkers ga je een maand aan de slag met Copilot. Een pilot is een ideale manier om Copilot kleinschalig – met een specifiek team of groep – uit te proberen. En dat hoeven helemaal geen technisch zwaar onderlegde medewerkers zijn. Wel is het mooi als het mensen zijn met veel (informele) invloed, dat kan straks weer helpen bij de adoptie.

Zo ziet de pilot eruit

Na ongeveer 6 weken aan voorbereiding, waarin we samen met jou de doelstellingen en scope bepalen, besluiten wie meedoet, het project inrichten en de planning maken, alle betrokkenen informeren en trainen, start de pilot. Een maand lang passen de deelnemers van de pilot Copilot toe in hun werk. Daar krijgen ze hands-on begeleiding van ons bij, in de vorm van bijvoorbeeld spreekuren of korte evaluatiesessies. Wat het beste bij jouw organisatie en selectie aan medewerkers past. Na afloop evalueren we met de hele groep en besluiten we samen hoe het vervolg eruit ziet.

Dit levert het je op

Inzicht in de waarde van Copilot voor je organisatie – in harde cijfers (productiviteit en kwaliteit) én in enthousiasme van je medewerkers.
Goed zicht op alle benodigde licenties en toegangsrechten om Copilot volledig of op een specifiek terrein in te kunnen zetten.
Betrokken medewerkers dankzij onze ervaren en Prosci-gecertificeerde verandermanagers, die een uitgebreide gereedschapskist aan methodes en best practices
Effectieve begeleiding bij en duidelijkheid over de voortgang, doordat we een bewezen aanpak hebben voor pilots.
Een evaluatierapport, met heldere aanbevelingen voor het vervolg en praktische vervolgstappen.

Microsoft funding

Wist je dat Microsoft verschillende mogelijkheden biedt voor korting op en gratis hulp bij de inzet van Copilot voor Microsoft 365? Dit geldt ook voor Copilot Studio om eigen Copilots mee te bouwen. Dit betekent dat we de InSpark Copilot Versnellers met korting of zelfs gratis kunnen aanbieden wanneer je voldoet aan de criteria. Lees hier meer.

Over de 3 Copilot versnellers

Om je te helpen Copilot goed in je organisatie in te zetten, ontwikkelden we drie versnellers. Je verzekert je van het beste resultaat als je de drie versnellers achter elkaar inzet: de workshop, de inrichting van je tenant en de pilot.

 

Wil je meer informatie of even overleggen?

Neem contact op

Contactformulier