Workshop Werken met Copilot

Aanmelden

Contactformulier

Thomas ´t Hoen

Inspiratie en inzicht in de mogelijkheden en toepassing van generatieve AI met Copilot

In deze eendaagse workshop nemen we je organisatie, team of afdeling mee in de praktische toepassing van generatieve AI bij jullie werk. Dankzij Microsofts Copilot kun je namelijk heel veilig en praktisch aan de slag met generatieve AI: het is gewoon onderdeel van al je Microsoft 365-applicaties. Word, Outlook, PowerPoint – ga maar door.

Samen aan de slag

Hoe laagdrempelig Copilot ook is, ermee werken vraagt wel om nieuwe vaardigheden. In deze workshop ga je verder dan alleen weten wat Copilot is: jij en je mensen maken werkelijk een start met het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden. Jullie ontdekken praktische toepassingen – usecases – voor jullie organisatie en zien tal van nieuwe mogelijkheden. Zo prikkelen we de creativiteit van je team of afdeling en begeleiden bij het verkennen van AI en specifiek Copilot. Samen gaan we bovendien aan de slag met het ontwerpen van AI-beleid en -richtlijnen. Zo weet iedereen in je team of afdeling waar ze aan toe zijn. En hebben jullie de houvast en kennis om de vaardigheden in de praktijk verder aan te scherpen.

Dit levert het je op

✓ Praktische ervaring: je kent de mogelijkheden van Microsoft 365 Copilot en weet hoe je die effectief kunt gebruiken.
✓ Zicht op toepassingen: we bespreken usecases die relevant zijn voor jouw organisatie.
✓ Inspiratie en creativiteit: je doet inspiratie op en ontdekt hoe Copilot meer creativiteit en vernieuwing in je organisatie brengt.
✓ Blik op vervolgstappen: je weet wat je nu te doen staat – eerst het goed inrichten van je tenant, daarna door met een pilot.
✓ AI-beleid en -richtlijnen: we begeleiden jullie goed, zodat je niets over het hoofd ziet.

Goed om  te weten

Voor wie is deze workshop interessant? 
Van te voren bepalen we samen wie je het beste aan kunt haken bij deze workshop. Je kunt bijvoorbeeld denken aan:
•Informatie manager
•ICT beheerder/ICT manager / CISO
•IT Servicedesk medewerker
•Communicatie medewerker
•Eindgebruiker(s)

Hoelang duurt de workshop?
4 uur

Wat kost de workshop?
€2500,-

Over de 3 Copilot versnellers

Om je te helpen Copilot goed in je organisatie in te zetten, ontwikkelden we drie versnellers. Je verzekert je van het beste resultaat als je de drie versnellers achter elkaar inzet: de workshop, de inrichting van je tenant en de pilot.

 

Wil je meer informatie of even overleggen?

Neem contact op

Contactformulier