Office 365 Customer Immersion Experience

Ervaar met jouw collega’s de kracht van de Moderne Werkplek
Jasper Oosterveld

Ontdek en ervaar Office 365

Wil jij werken op afstand, eenvoudig belangrijke inzichten verkrijgen en productief samenwerken met collega’s en klanten? Dan overweeg je ongetwijfeld om over te stappen naar een Moderne Werkplek op basis van Office 365. Om jou een realistische gebruikerservaring te geven, is er de Office 365 Customer Immersion Experience (CIE). Zo ontdek je in één dagdeel, samen met jouw collega’s, de kracht van de Moderne Werkplek.

De moderne organisatie

Vandaag de dag heeft elke werknemer drie apparaten die hij frequent gebruikt: een laptop, tablet en mobiel. De wijze waarop wij werken, netwerken en samenwerken is daarmee in beweging. Ervaar hoe Office 365 deze beweging naar een moderne organisatie ondersteunt. Het is de weg naar een organisatie die meer geïntegreerd acteert, sneller reageert, beter geïnformeerd is en effectiever samenwerkt. Niet alleen intern, maar ook zeker met klanten en partners. De CIE-sessie laat je ervaren hoe je met technologie de eerste stap zet naar een open en innovatieve organisatie.

CIE-sessie, dít houdt het in

De CIE is een speciaal ontworpen sessie om de nieuwe digitale werkomgeving te ervaren. Je zit hierbij zelf aan de knoppen. Op basis van dagelijkse situaties binnen jouw organisatie begeleiden we je langs verschillende business scenario’s. Denk daarbij aan mobiel werken, digitaal samenwerken, social business en meer. Zo maak je in één dagdeel kennis met Windows 10, Office 365 en andere business apps zoals Microsoft Teams, Yammer, PowerApp en Power BI. Ook geeft het je inzicht in hoe diverse apparaten – denk aan tablets, pc’s en smartphones – werken met deze technologie.

Jouw Moderne Werplek ontdekken?

Ik plan graag een CIE met je in!

Neem contact op

Contactformulier