Data Analytics in a day

Breng jouw gegevensanalyse in één dag up to speed!
Aanmelden

Inschrijven Workshop

Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor de workshop via dit formulier. We nemen contact met je op om de wensen, behoeften en kosten van de workshop met je te bespreken.

Elke dag worden er binnen én buiten je organisatie enorme hoeveelheden gegevens gegenereerd en opgeslagen. Als er echter niets met die data gedaan wordt, vormen ze enkel een kostenpost en géén waarde. Gerichte en snelle analyse van data levert nieuwe inzichten en daarmee grensverleggende innovatie op. Propvolle datasilo’s zijn verleden tijd; moderne data warehousing is de toekomst – en continue innovatie door selfservice BI-modellen en gegevensanalyse het nieuwe middel. Maar hoe bereik je die moderne gegevensopslag en -analyse? Dat kunnen onze Azure data-experts je vertellen. En dat dóén ze ook: tijdens onze nieuwe workshop “Data Analytics in a day“.

Deze workshop geeft je een allesomvattende kijk op Data Analytics: van dataverzameling en -opslag tot geoptimaliseerde business intelligence, van zinvolle gegevensstructurering tot het stimuleren van een data-gedreven bedrijfscultuur.

In één dag naar optimale gegevensanalyse

Tijdens onze workshop leer je hoe je jouw data optimaal analyseert en inzet voor gerichte innovatie. Je ervaart onder andere:

 • Hoe je met Azure Synapse Analytics, Azure Databricks, Azure Data Factory en Power BI een schaalbaar, modern datawarehouse en/of data lake opzet
 • Hoe de gegevensstromen van cloud analytics geoptimaliseerd kunnen worden
 • Hoe Azure Synapse Analytics jouw bedrijfswaarde verhoogt
 • Hoe je jouw organisatie met behulp van de beschikbare data dermate flexibel maakt, dat in alle zakelijke en innovatiebehoeften voorzien wordt.

  Last but not least: de praktijk

  Met een hands-on lab helpen we je om gericht aan de slag te gaan met jouw eigen cloud-based data-analyse. Je krijgt antwoord op vragen als:

  • Hoe combineer ik de verschillende datasilo’s tot een effectief en modern data warehouse, zodat ik doelgericht kan analyseren?
  • Hoe combineer ik gestructureerde, ongestructureerde en semigestructureerde data?
  • Kan ik data visualiseren met Azure Databricks?

  Daarbij staat het streven naar een dynamischer en vooral sneller inzicht in jouw vakgebied steeds voorop. Blijf de concurrentie vóór en word koploper binnen jouw branche met doelgerichte, razendsnelle data analytics op een modern data platform.

  Presentaties

  1. “The heart of analytics”
   Bespreking van alle relevante aspecten van data science, moderne cloud data warehouses en BI-modellen.
  2. Geoptimaliseerde analyse met Azure Synapse Analytics
   Wat is Azure Synapse Analytics en wat kan het voor jouw organisatie betekenen?
  3. Datageneratie en -opslag met Azure Data Factory
   Alleen door vereenvoudiging en optimalisatie van je data extractie, transformatie en load kun je jouw data volledig benutten én voor je laten werken.
  4. Inzichten voor iedereen met Power BI + Azure
   Verbeter je business intelligence en creëer nieuwe bedrijfswaarde door Power BI met Azure te combineren

   Meer informatie over de workshop

   Meer informatie

   Contactformulier