Wat we doen

De diensten en oplossingen van InSpark om jouw organisatie te versnellen.

Versnellen

Waar ligt jouw uitdaging? Heb je hulp nodig op het vlak van security en/of beheer, of wil je de overstap maken naar de cloud? Wij adviseren, ondersteunen en helpen jouw organisatie transformeren op alle vlakken. Met onze bewezen en bekroonde expertise. Van data en AI tot de moderne werkplek. Start nu jouw digitale transformatie en versnel jouw organisatie!

Ontzorgen

Wil je compleet ontzorgd worden op het vlak van cloud, security, data en/of Microsoft support? Onze experts hebben de kennis in huis om een passende oplossing te bouwen, te beheren en te beveiligen, 24/7 als dat nodig is. Maak kennis met onze Managed Services!

Maak de overstap naar Azure

We begeleiden je in de hele cloudreis. Van het inschatten van de eisen voor het Azure-platform en de landingzones, tot het uitstippelen van een geschikte roadmap. We helpen je met een slimme aanpak voor verandering en zorgen voor de basis, de optimalisatie van applicaties en de migratie.

We bieden ondersteuning op applicatieniveau en bij het beheren van jullie complete Azure-omgeving. Zo behoud jij het overzicht, stelt gemakkelijk prioriteiten, en zorgen wij ervoor dat alles geïntegreerd en volgens afspraak verloopt. Hierdoor kunnen jullie je ongestoord richten op jullie groeitraject naar een digitale organisatie.

Kickstart innovatie

Innoveren met disruptieve technologie is van cruciaal belang voor elke organisatie. Het tempo van technologische ontwikkelingen, zoals cloud, bots en mixed reality, volgen elkaar in razensnel tempo op.. Hierdoor ontstaan er veel kansen. Wij helpen je graag om deze kansen in kaart te brengen. Samen ontwerpen we in één dag de roadmap van jouw digitale transformatie. Kickstart innovatie vandaag!

Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!