Collaboration & Communication

Bereik meer verbinding en productiviteit
Peter Hofstee

Een frisse blik op productiviteit is nodig
Tegen de achtergrond van hybride werken zien we een verschuiving van de moderne werkplek tot een ‘zakelijke voordeur’ die een daadwerkelijk startpunt vormt voor het dagelijks werk. Naarmate de verwachtingen van gebruikers en technologische mogelijkheden beide groeien, moet het doel zijn om een eenvoudige gebruikerservaring te bieden die duidelijke productiviteitsvoordelen oplevert met aandacht voor het welzijn van de medewerker. Het is duidelijk geworden dat medewerkers productiviteit winnen door dagelijkse werkprocessen aan te pakken in de context van hun werk, in plaats van heen en weer te jojoën tussen applicaties in een versnipperd applicatielandschap. Separate systemen moeten met elkaar worden verbonden zijn op een manier die voldoet aan zowel de organisatie- als de gebruikersbehoeften. Dit zet een nieuwe standaard voor wat productiviteit op de werkplek is. De ware reikwijdte van een moderne productivity-oplossing gaat nu verder dan alleen een Microsoft Teams-site voor samenwerking, een SharePoint-opslagplaats voor documenten en een intranet voor intern nieuws.

“Een moderne werkplek biedt een holistische set van apps, platformen en omgevingen voor het doen van dagelijks werk, aangeboden op een coherente en bruikbare manier.”

Kickstart jouw moderne werkplek!

Wil jij direct versnellen? Proef van de mogelijkheden met onze workshops en assessments. Met onze Productivity suite helpen we jou zo snel én efficiënt mogelijk om je communicatie- en werkprocessen te stroomlijnen.

Microsoft 365 Copilot

Copilot is jouw AI copiloot binnen alle Office apps. Zo kan het een lange e-mailconversatie voor je samenvatten, actiepunten eruit filteren en automatisch in je agenda plaatsen. Vanuit een spreadsheet en bestaande offertes in luttele seconden een nieuwe offerte klaar zetten. Een complete projectplanning direct op je scherm toveren. En dat is geen toekomstmuziek meer. Met Copilot en Bing Chat Enterprise kun je deze – en andere toepassingen – nú gaan ontdekken. 

Connect 365 Hub

Company connect InSpark banner

Connect 365 Hub is een integraal platform voor het delen van organisatienieuws en informatie, voor onderlinge samenwerking en de inzet van slimme (cloud)apps. Dit platform geeft jouw medewerkers snelle, mobiele toegang tot alle relevante mensen, informatiebronnen en applicaties. Zónder dat de dataveiligheid in het geding komt

Company connect InSpark banner

Password-less werken

password-less werken

Password-less werken klinkt voor veel bedrijven als iets engs en wordt over het algemeen niet gezien als veiligere optie. Niets is minder waar, want met behulp van onder andere de Authenticator app, Windows Hello en het gebruik van Security Keys kunnen jouw medewerkers makkelijk(er) en veilig(er) inloggen. Daardoor krijgen zij toegang tot applicaties, terwijl jij met jouw bedrijf minder risico loopt.

password-less werken
Wij werken o.a. voor

Hoe ziet jouw digitale werkplek eruit?

Praat eens over je plannen. Wij denken graag met je mee!
Neem contact op

Contactformulier

Lees meer over de Moderne Werkplek