Collaboration & Communication

Bereik meer verbinding en productiviteit
Peter Hofstee
Principal Consultant Modern Workplace Productivity

De plek waar wordt gepiekt

Medewerkers het werken mogelijk maken. Op de manier die het best bij hen en de organisatie past, met alle middelen die beschikbaar zijn. Klinkt voor de hand liggend, maar het is voor heel veel organisaties op dit moment de grootste uitdaging.

Wij helpen mensen veilig en slim samenwerken, altijd en overal. Dat geeft vrijheid, flexibiliteit en uiteindelijk verhoogde productiviteit. Zo’n grondige vernieuwing van de basis (processen, data en intelligentie) geeft mensen en innovatie de ruimte.

Password-less werken

password-less werken

Password-less werken klinkt voor veel bedrijven als iets engs en wordt over het algemeen niet gezien als veiligere optie. Niets is minder waar, want met behulp van onder andere de Authenticator app, Windows Hello en het gebruik van Security Keys kunnen jouw medewerkers makkelijk(er) en veilig(er) inloggen. Daardoor krijgen zij toegang tot applicaties, terwijl jij met jouw bedrijf minder risico loopt.

password-less werken

Company connect

Company connect InSpark banner

Company Connect is een integraal platform voor het delen van organisatienieuws en informatie, voor onderlinge samenwerking en de inzet van slimme (cloud)apps. Dit platform geeft jouw medewerkers snelle, mobiele toegang tot alle relevante mensen, informatiebronnen en applicaties. Zónder dat de dataveiligheid in het geding komt

Company connect InSpark banner
Wij werken o.a. voor
Hoe ziet jouw digitale werkplek eruit?
Praat eens over je plannen. Wij denken graag met je mee!
Neem contact op

Contactformulier

Lees meer over de Moderne Werkplek