Compliance

Veilig en compliant samenwerken in Microsoft 365
Jasper Oosterveld
Consultant Modern Workplace Productivity & MVP

De Digitale Transformatie zorgt er voor dat we flexibel zijn in vanaf welke locatie en welk device we informatie creëren en delen. Gevoelige informatie is allang niet meer iets wat ver weg in een kluis ligt. Het is altijd bij de hand en makkelijk gedeeld. Microsoft 365 is zo’n dynamische samenwerkingsomgeving die zich kenmerkt door gemakkelijk samenwerken, communiceren en delen van informatie intern en extern.

Wet- en regelgeving

Het risico op een datalek of toegang tot gevoelige informatie ligt hierbij op de loer. Organisaties worden tegenwoordig dan ook geconfronteerd met een groot aantal wet- en regelgevingen vanuit de overheid en de EU. Denk aan de BIO, NEN 7516, ISO27001, AVG, WOO en WOB. Organisaties worden geacht om de juiste processen in te regelen en de technische maatregelen te treffen om de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie, informatiesystemen en privacy te waarborgen.

Onze compliance aanpak

De compliance services van Microsoft 365 zorgen voor het juiste niveau van informatiebeheer en -bescherming, een juiste manier van inzage en oplevering en het borgen van de privacy van de eigen medewerkers.

Vanuit ons gespecialiseerde Expert Team Compliance en Security en ons Cyber Security Center werken we met jouw medewerkers samen om de juiste maatregelen en processen in te regelen. Hierdoor blijf je in controle over jouw gevoelige informatie zonder in te boeten op functionaliteit of gebruikersvriendelijkheid.

 

Wij werken o.a. voor
Op naar een veilige organisatie?

Ik denk direct op niveau met je mee en stippel graag de route met je uit.

Neem contact op

Contactformulier

Bekijk onze Security & Compliance blogs