Op 11 april 2019 naar de Jaarbeurs in Utrecht is Inspark aanwezig bij de 4e editie van The Digital Dutch. Hét event voor ondernemend Nederland waar digitale  innovatie centraal staat.

Ontdek welke concrete kansen er voor jouw organisatie zijn op het gebied van digitalisering. Laat je inspireren door wat verschillende sprekers van o.a. Adyen en Lightyear vertellen over digitale innovatie en leiderschap. En kom in aanraking met pragmatische oplossingen die je vandaag al kunt toepassen op de Innovatievloer en het Ondernemersplein.

Password-less werken

InSpark is natuurlijk aanwezig! Op onze stand én tijdens verschillende presentaties vertelt onze collega Ronny de Jong, Principal Consultant Modern Workplace Foundation, je alles over password-less werken. Iedereen herkent de frustratie van het toenemende aantal accounts en dat ieder account weer andere wachtwoordspecificaties gebruikt. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om wachtwoorden te onthouden. Het gevolg is een passwordmanager waarin je al je wachtwoorden opslaat. Even inloggen op één van je accounts eindigt dan ook vaak in een zoektocht naar de juiste combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord! Kan dat niet eenvoudiger? Nee, want je wilt voorkomen dat jouw organisatie ten prooi valt aan hackers. In 81% van de gevallen waarin een organisatie gehackt wordt, is een gestolen (of eenvoudig te achterhalen) wachtwoord namelijk de oorzaak.

Toch is daar dé oplossing: password-less werken. Je leest het goed, het tijdperk zonder wachtwoorden is nabij. Is jouw organisatie hier al klaar voor? Ronny laat zien hoe je inlogt als je password-less werkt en hij vertelt over de toegevoegde waarde van deze manier van inloggen.

Ontdek de kracht van Mixed Reality 

Diverse bedrijven passen Mixed Reality al succesvol toe. Een techniek waarmee je aan de realiteit om je heen, een virtuele werkelijkheid toevoegt. De HoloLens, de innovatieve bril van Microsoft, maakt dit mogelijk. Neem LUMC, die zo het onderwijs versnelt. Of Gemeente Alkmaar die de inrichting van haar nieuwe stadskantoor tot leven brengt. Maak tijdens het Digital Dutch event live kennis met onze klant Besi. Zij passen Mixed Reality toe op het onderhoud van haar machines (sommige machines zijn namelijk tot wel 70 meter lang!). Met behulp van de HoloLens, kan de operator ‘on the spot’ in de machine kijken en ter plekke instellingen wijzigen en onderhoud plegen. Op onze stand demonstreren we live wat de HoloLens kan doen en kun je zelf onderhoud op de machine uitvoeren en de toegevoegde waarde ervaren.

We zien je graag op 11 april a.s. in de Jaarbeurs. InSpark vind je op het Comon Ground-plein.

Aanmelden Digital Dutch

 

SHARE
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!