Ontdek Microsoft 365 Copilot

Wil je meer weten over Copilot en hoe het jouw organisatie kan helpen? Tijdens de webinar zijn we we dieper ingegaan op de technische eisen voor het gebruik van Copilot, het belang van beleid en richtlijnen rondom het gebruik van AI, en tips voor het adoptieproces.

Copilot is hier om je werkplek te transformeren. Deze revolutionaire technologie, ontwikkeld door Microsoft, brengt generatieve AI naar je Office-apps, waardoor je productiviteit en de kwaliteit van je werk verbeteren. Maar hoe werkt het precies en hoe kan het jouw organisatie ten goede komen? Laten we dat samen ontdekken!

Enkele voordelen van Copilot zijn:

  • Verhoogde productiviteit: Copilot kan je helpen om sneller en efficiënter te werken.
  • Verbeterde kwaliteit van werk: Met Copilot aan je zijde, kun je er zeker van zijn dat je werk van hoge kwaliteit is.
  • Stimulatie van creativiteit: Copilot kan je inspireren met nieuwe ideeën en oplossingen

We nemen je graag mee in waarom Copilot écht een vooruitgang in de manier van werken brengt. Maar we vertellen ook hoe je hier mee start binnen jouw organisatie en hoe je zorgt dat je er maximaal van profiteert. Wil je meer weten over Copilot? Meld je dan aan voor ons webinar. We beantwoorden graag al je vragen, welke je tijdens het webinar kunt stellen of al aan ons meegeven in het formulier.

Microsoft Jumpstart programma

InSpark is één van de weinige partners in Nederland die deel mocht nemen aan het Copilot Jumpstart programma van Microsoft. Zodoende hebben wij ons al langere tijd kunnen verdiepen in Copilot. En of we enthousiast zijn? JA!

 

image description
|
Kijk het webinar nu terug
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!