Webinar: Remote Provisioning van moderne werkplekken

Versnelde werkplekvoorziening, anyplace, anywhere

Als gevolg van COVID-19 werken medewerkers meer en vooral langduriger vanuit huis. Voor de waarborging van de productiviteit is het van groot belang dat zij in een mum van tijd kunnen worden voorzien van een moderne werkplek op afstand. Het ter beschikking stellen van een dergelijke ‘remote modern workplace’ moet immers ook mogelijk zijn, wanneer deze zich níét in het bedrijfsnetwerk bevindt. Dit wordt Remote Provisioning genoemd.

Welke mogelijkheden heeft de IT-afdeling om nieuwe werkplekken ‘op afstand’ op een eenvoudige, efficiënte en veilige manier te provisioneren? Hoe kun je werkplekken die niet verbonden zijn met het kantoornetwerk, versneld inrichten, zodat gebruikers direct (weer) aan de slag kunnen?

Dat en meer ervaar je tijdens ons webinar “Remote Provisioning van moderne werkplekken“.

Inschrijven webinar

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van Remote Provisioning? Schrijf je in voor de webinar van 17 september van 16 tot 17 uur.

Inschrijven

Event inschrijving

Snel productief met oplossingen voor thuiswerkplek provisionering

Het feit dat medewerkers nu op lange termijn meer thuis c.q. op afstand werken en slechts beperkt op kantoor aanwezig zijn, vereist een nieuwe, geschikte oplossing om nieuwe werkplekken tóch versneld in te kunnen richten. Modern werkplekbeheer en provisionering op afstand bieden in dit geval de uitkomst.

Met Remote Provisioning kan de volledig voorbereide en van de benodigde configuratie, compliance en applicatietoegang voorziene werkplek direct door de hardware-leverancier ter plaatse geïnstalleerd worden. Medewerkers zijn op die manier meteen productief, zonder dat tussenkomst van IT nodig is.

In dit webinar leer en zie je hoe je werkplekken op afstand kunt inrichten, transformeren, accelereren en beheren. Inspark’s experts Revesh Manbodh en Tristan van Onselen bespreken de volgende punten:

  • Welke mogelijkheden voor (remote) provisioning heb je met Microsoft (cloud) oplossingen?
  • Wat zijn de verschillen tussen de diverse manieren van provisioneren en waarop moet je letten?
  • Welke provisioneringsvarianten sluiten het beste aan bij de infrastructuur van jouw organisatie?
  • Welke verdere stappen zijn nodig om medewerkers op afstand van moderne werkplekken te kunnen voorzien?
  • Hoe bereid je je als organisatie voor op toekomstige ontwikkelingen met betrekking tot remote working en moderne thuiswerkplekken?

Wil jij ook zo snel mogelijk profiteren van alle gemakken die provisionering en werkplekbeheer op afstand jou bieden? Schrijf je dan vandaag nog in voor dit webinar!

Elke maand een webinar update?
Blijf op de hoogte van aankomende webinars. Schrijf je in voor de maandelijkse mailing met daarin de komende events & webinars!