Gemeenten

Versnel de digitalisering bij jouw gemeente

Slimmer en sneller jouw gemeente digitaliseren

Als gemeente heb je te maken met steeds complexere vragen. De verwachtingen groeien. Een paspoort bestellen, parkeervergunning aanvragen of een melding maken: we regelen onze zaken het liefst online. En ook zo makkelijk mogelijk, in slechts een paar klikken. Dat zijn we inmiddels gewend van andere dienstverleners zoals supermarkten en kledingwinkels, dus dan kan dat toch ook zo bij gemeentediensten?

Zelf willen jullie ook graag verder digitaliseren en processen verbeteren. Je wil toewerken naar de Common Ground, de nieuwe toekomstbestendige gemeentelijke ICT-infrastructuur. Maar hoe organiseer je dat?

Wat zijn jouw uitdagingen?

Praat eens over je plannen. Wij delen graag onze ervaringen en denken met je mee!
Neem contact op

Contactformulier

Je gemeente in de cloud:
in 5 stappen naar Azure

Nu de cloud voor gemeenten en overheidsorganisaties een serieuze landingsplaats wordt voor een steeds groter deel van de applicaties en data, blijkt ad hoc inzet toch niet zo’n goed langetermijnplan. Cloud wordt simpelweg té bedrijfskritisch. Wil je verder groeien als digitale gemeente of organisatie dan vraagt het om meer. In deze paper ontdek je wat.

In dit whitepaper lees je:
 Het belang en de elementen van een goede basis
 Uitleg over de 5 stappen naar een goed cloudfundament
 3 tips om het werken met de cloud makkelijker te maken
 De vervolgstappen na het neerzetten van een solide Azure-fundament

Download whitepaper

Microsoft Azure voor overheid

Onze samenleving vraagt om innovatie. Nieuwe technologische ontwikkelingen, onze omgeving, het klimaat, demografische ontwikkelingen en internationale invloeden maken dat we continu moeten blijven vernieuwen en veranderen.

Wij werken o.a. voor
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!