Dit jaar hebben wij voor het eerst deelgenomen aan het Great Place To Work-onderzoek, met een mooi resultaat. Wij hebben het Great Place to Work-certificaat ontvangen! Great Place to Work is een onafhankelijk onderzoek, gericht op het analyseren van de bedrijfscultuur op gebieden zoals geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. InSpark presteert op al deze vlakken bovengemiddeld. Met een algehele Trust Index-score boven de norm van 70%, mag InSpark zich officieel een Great Place to Work noemen. En daar zijn we ontzettend trots op!  

Erkenning voor goed werkgeverschap

“Bij InSpark stimuleren we een cultuur van openheid en transparantie, waarin medewerkers zich vrij voelen om hun ideeën en zorgen te delen. Dit leidt tot betere samenwerking en uiteindelijk één van ons grootste onderscheidende vermogen: innovatie!”, geeft Sanne Sidhu, director HR & Recruitment, aan. “Door onze medewerkers te stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, investeren we in het feit dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Wij geven ze daarbij de ruimte om te doen wat ze het liefste doen: het verschil maken met innovatie. Het behalen van het certificaat is natuurlijk waar we op gehoopt hadden, want we streven ernaar om de beste te zijn, voor onze medewerkers en daarmee voor onze klanten. Het onderzoek geeft erkenning voor goed werkgeverschap, en daar zijn we ontzettend trots op.” 

Great Place to Work als instrument om verder te groeien

Als werkgever hechten we veel waarde aan het welzijn en de tevredenheid van onze medewerkers. Het uitgevoerde onderzoek van Great Place to Work onder onze medewerkers biedt waardevolle inzichten in hoe InSpark presteert op het gebied van goed werkgeverschap. Thema’s als vertrouwen, trots en werkplezier worden hierdoor tastbaar gemaakt, waardoor InSpark gericht kan werken aan het versterken van de interne cultuur en het bieden van structuur, handvatten en richting voor organisatieontwikkeling.

Onze medewerkers maken het verschil!

Naast omzetgroei en winstgevendheid streeft InSpark naar een goede balans in organisatiedoelen, waarbij ook medewerkerstevredenheid en klanttevredenheid van groot belang zijn. Sanne: “We scoren hoog op samenhorigheid, kameraadschap, teamgevoel en trots. Dit wordt onder andere bereikt door een sterke nadruk op innovatie, continue communicatie en betrokkenheid van medewerkers, en een cultuur waarin openheid en transparantie gestimuleerd worden. Bij InSpark geloven we dat we met onze manier van samenwerken, onze ‘Champions League-mentaliteit’ en de drive van onze mensen, het verschil kunnen maken. Al onze professionals zijn het fundament voor onze innovatieve cultuur.” 

Focusgebieden

InSpark legt de focus op verschillende aspecten die bijdragen aan een positieve werkomgeving: 

  • Cultuur van openheid en transparantie: InSpark stimuleert een cultuur waarin medewerkers zich vrij voelen om ideeën en zorgen te delen, wat leidt tot betere samenwerking en innovatie. 
  • Ontwikkelingsmogelijkheden:  Medewerkers worden gestimuleerd om zich op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak te ontwikkelen door middel van training, coaching en verschillende programma’s, zoals een leiderschapsprogramma. Hierdoor zorgen wij ervoor dat zij altijd over de nieuwste kennis beschikken.  
  • Flexibiliteit en welzijn: InSpark erkent dat het leven van medewerkers meer omvat dan alleen werk, en streeft daarom naar flexibele werktijden, thuiswerkmogelijkheden en ondersteuning voor het welzijn van onze medewerkers. 

InSpark is een volle dochter van KPN. Binnen KPN zijn wij de Microsoft Cloud Incubator waar innovaties groeien. In deze positie krijgen we de ruimte om vernieuwende ideeën te testen in de praktijk. Wij implementeren de nieuwste Microsoft-technologie vóórdat deze voor iedereen beschikbaar is. Als dochteronderneming van KPN zijn er veel doorgroeimogelijkheden beide richtingen op. InSpark blijft zich altijd inzetten om een inspirerende en ondersteunende werkomgeving te bieden waarin medewerkers kunnen doorgroeien, zich gewaardeerd, betrokken en gemotiveerd voelen. Sanne: “Voordat we doorgaan met de orde van de dag is het is nu eerst tijd om deze mijlpaal met elkaar te vieren. Daar zijn we bij InSpark overigens ook erg goed in!” 

Wil jij ook aan de slag met de nieuwste Microsoft-technologie om zo organisaties te helpen in hun digitale transformatie? En dat in een leuk team vol (bewezen) teamspirit, trots en kameraadschap?  

WERKEN BIJ INSPARK

SHARE
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!