Deze maand openen we officieel de deuren van het InSpark Lab. In het hart van Microsoft Nederland op Schiphol maken organisaties, in een gecontroleerde omgeving, kennis met de nieuwste technologieën. Onder leiding van onze experts experimenteer je met deze technologie en stippelen we een concrete routekaart uit om ook echt te versnellen met innovatie.

De snelheid waarin quantum computing, kunstmatige intelligentie, bots, mixed- en augmented reality, advanced data analytics, blockchain en cloud zich ontwikkelen is enorm. En de mate waarin je deze technologieën goed weet toe te passen in jouw organisatie is bepalend om de concurrentie voor te blijven.

Daarom openen we, in samenwerking met KPN & onze andere partners, het InSpark Lab. Hier, op Schiphol in het kantoor van Microsoft, geven we organisaties de gelegenheid om zelf te ervaren welke technologieën er zijn en hoe ze jouw organisatie helpen voorop te (blijven) lopen.

Van idee naar concreet resultaat

Wij helpen je de vertaalslag te maken naar hoe je deze disruptieve technologieën inzet in jouw organisatie. In het InSpark LAB werken we op basis van co-creatie een prototype uit én helpen we met de daadwerkelijke realisatie.

De werkwijze van InSpark heeft ons geholpen om méér uit de inzet van mixed reality te halen. We waren zelf al aan de slag gegaan met mixed reality, maar met de expertise van InSpark en hun innoverende aanpak, konden we pas écht waarde toevoegen aan ons bedrijf.

René Rateischak, lead AI & Innovatie Scout bij APG Groeifabriek

Voorbeelden uit het InSpark Lab:

  • Door de inzet van een virtuele assistent (Chatbot) op bijvoorbeeld de IT-helpdesk ontstaat een betere klantbeleving en -waardering
  • Met behulp van Mixed Reality wordt in de fabriek realtime data gevisualiseerd van fabrieksmachines en zijn storingen en defecten sneller opgespoord.
  • We implementeren gezichts- en emotieherkenning met Azure Cognitive Services
  • We optimaliseren verzekeringsproducten, door rijgedrag te voorspellen op basis van data en Machine Learning.
  • Met een Digital Twin, op basis van IoT, creëren we een digitale kopie van jouw machine en de instellingen, zodat je die op afstand kunt bewaren en aanpassen

Wil je meer informatie over het InSpark Lab?  Bel dan naar 020-8909100 of  stuur een mailtje maar info@inspark.nl

SHARE
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!