InSpark behaalt felbegeerde MXDR-status

InSpark krijgt per direct de Microsoft Verified Managed eXtended Detection and Response (MXDR) status voor het Cloud Security Center (CSC) toegekend. Deze status wordt door Microsoft uitgegeven aan de beste managed XDR security oplossingen. XDR (Extended Detection and Response) is de meest recente ontwikkeling op het gebied van cloud security. Het zorgt voor een verbeterde holistische beveiliging doordat het beveiligingsproducten en gegevens integreert. 

Microsoft heeft de MXDR status in het leven geroepen omdat de hoeveelheid en intensiteit van cyber aanvallen steeds toeneemt. Om deze status te halen moet je aan een reeks strenge, door Microsoft gestelde, voorwaarden voldoen. Elk jaar wordt de status opnieuw beoordeeld. 

Het Microsoft MXDR engineering team heeft het Cloud Security Center (CSC) van InSpark zelf gekozen en genomineerd. Het Cloud Security Center, bekroond met de Microsoft Global Security & Compliance Partner of the Year Award, garandeert dat de cloud omgeving altijd voorzien is van de meest recente en moderne Microsoft-securityfeatures voor maximale bescherming. Daarnaast monitort het systeem de cloud omgeving 24 uur per dag, 7 dagen per week op mogelijke incidenten. Je bent zo altijd voorzien van de laatste security features én beschermd bij grote aanvallen. 

InSpark werkt al jaren  met Microsoft samen op het gebied van security. Onder andere door middel van ons lidmaatschap op de Microsoft Intelligent Security Association (MISA). De MXDR certificering is een geweldige erkenning van Microsoft op onze Microsoft Security dienstverlening en beloont onze drive om klanten elke dag veiliger de maximale potentie van Microsoft technologie te laten gebruiken.” Robbert Kelder, CTO InSpark 

Wat is een Microsoft Verified MXDR partner solution? 

Een Microsoft Verified MXDR partner solution is een oplossing die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar managed SOC services biedt, inclusief uitgebreide klantdetectie, respons en herstel binnen de uniforme SecOps-stack van Microsoft. Deze status wordt alleen toegekend aan de beste XDR security oplossingen die hun nut hebben bewezen bij een grote groep klanten.

Hoe kom je in aanmerking voor de status

Om in aanmerking te komen voor de MXDR-status moeten partners het volgende traject doorlopen: 

  • Het traject start met een nominatie door het Microsoft global engineering team. 
  • Er wordt een uitgebreid interview met een Microsoft CSA (Cloud Solution Architect) ingepland die de oplossing zowel op technisch, procedureel als kennisgebied uitgebreid test. 
  • Een set klanten die de oplossing gebruikt en onderschrijft wordt gevraagd naar de ervaringen.  
  • Een volledige review door het MXDR-team. 

Meer informatie  

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze MXDR status? Mail naar marketing@inspark.nl.

Meer blogs