SEE ENGLISH PRESS RELEASE

Amsterdam, 1 juli 2020 – InSpark is verheugd om haar nieuwe samenwerking met Cognni, pioniers op het gebied van informatie-intelligentie en lid van de Microsoft Intelligence Security Association, aan te kondigen.

 Stefan Daelemans, CTO van InSpark: “Cognni verbaasde ons in positieve zin omdat ze een snelle methode bieden om informatiestromen binnen organisaties en teams te traceren en risicovolle blootstellingen te tonen. De snelle detectie van deze blootstellingen vermindert het risico en onze klanten zijn helemaal weg van de intelligente & geautomatiseerde aanpak van deze uitdagingen én de integratie met Microsoft Modern Workplace. Met deze samenwerking kunnen we samen complexe problemen rond informatiebeveiliging oplossen, compliance-problemen vereenvoudigen en meer waarde halen uit de Microsoft 365 E5 Security & Compliance-suite.

Deze samenwerking stelt InSpark in staat om haar klanten zeer geavanceerde cognitieve intelligentietools aan te bieden. Geen overbodige luxe in een wereld waarin cloudgebaseerd werken op afstand de standaard is geworden.

Cognni biedt makkelijk te begrijpen informatie-intelligentie, die zich richt op potentiële risico’s van samenwerking in de cloud en detecteert potentiele gevaren die bedrijven zelf nooit zouden kunnen ontdekken. De tools van Cognni worden binnen enkele minuten uitgerold, waardoor bedrijven direct aan de slag kunnen en autonoom leren hoe medewerkers op de meest veilige manier bedrijfsinformatie delen en opslaan. Er hoeven daardoor geen organisatiespelers betrokken te zijn om een ​​volledig beeld te creëren van mogelijke risico’s, omdat de software 24/7 op de achtergrond draait.

Guy Eisdorfer, mede-oprichter en CEO van Cognni, is enthousiast: “Bedrijven vertrouwen steeds meer op samenwerking vanuit de cloud, maar werken op afstand betekent niet dat je de beveiliging in gevaar moet brengen. Cognni’s intelligentieoplossing integreert naadloos met Microsoft 365 en versnelt het werk van elke InfoSec-team. We kijken ernaar uit om samen te werken met de #1 Microsoft Global Compliance & Security-partner van het jaar. Samen kunnen InSpark en Cognni klanten de perfecte bundel aan tools bieden die de informatiestromen optimaal en veilig houden.”

SHARE
Bram Zegwaart

Security Consultant

Nieuwsgierig?
Meer weten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van compliance & security? Ik praat je graag bij!

Contactformulier

Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!