Mede-oprichter en directeur Maarten Goet, heeft na ruim 10 jaar besloten zijn werkzaamheden als directeur bij InSpark neer te leggen en zijn taken per zomer 2018 over te dragen aan Laurens Frijters en het managementteam. Maarten Goet blijft betrokken als adviseur bij InSpark.

Sabbatical

Maarten Goet kondigde zijn vertrek aan na het 10-jarig jubileum van InSpark: “Als mede-oprichter is het niet makkelijk om een dergelijke stap te zetten, maar na een intensieve carrière van ruim 10 jaar, is het nu tijd om de focus te leggen op mijn gezin” liet hij weten.

“Ik ben niet direct weg, en ook in de toekomst blijf ik betrokken, maar in een andere rol. De komende maanden zorgen we gezamenlijk voor een soepele overdracht van mijn werkzaamheden. De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan continuïteit en groei. Ik heb dan ook alle vertrouwen in de toekomst van het bedrijf.” Na zijn sabbatical zal Maarten Goet terugkeren als adviseur bij InSpark.

Dankbaar

De organisatie is dankbaar voor wat Maarten de afgelopen jaren voor het bedrijf heeft betekend. Mede door zijn inzet is InSpark gegroeid naar een bedrijf van bijna 15 miljoen euro omzet, een gezonde winst en ruim 100 medewerkers. Er zijn diverse prijzen gewonnen, zoals Microsoft Cloud Partner of the Year en InSpark is een absolute top-3 Microsoftpartner in Nederland geworden.

“Langs deze weg wil ik Maarten hartelijk danken voor het realiseren van de huidige staat van dienst bij InSpark. Mede dankzij zijn inzet, hebben wij gerenommeerde klanten kunnen bedienen met innovatieve oplossingen. Namens de directie van InSpark wens ik hem alle succes toe voor de toekomst, zowel zakelijk als privé,” aldus mede-oprichter Laurens Frijters.

Jasper Snijder, Executive Vice President KPN New Business: “KPN heeft begrip en respect voor zijn besluit. Namens het New Business Leadership Team wil ik Maarten bedanken voor zijn inzet. Wij hebben in ieder geval alle vertrouwen in Laurens en het managementteam van InSpark om de gekozen koers voort te zetten.”

Maarten zal zich per direct actief inzetten voor de overdracht en daarna geleidelijk zijn werkzaamheden afronden, om uiterlijk per 1 augustus van zijn sabbatical te gaan genieten.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Laurens Frijters van InSpark op 020-8909100 of info@inspark.nl

 

SHARE
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!