Read this post in English

Tweede Partner Advisory Council deelname voor InSpark

InSpark is door Microsoft gevraagd om deel te nemen aan het Microsoft Modern Desktop Partner Advisory Council (MDPAC) bestaande uit 14 leden, wereldwijd. Voor InSpark is dit het tweede PAC programma waar we op globaal niveau een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van Microsofts producten & diensten. InSpark doet al sinds 2018 mee aan de Security Partner Advisory Council (SECPAC) en is in 2019 bekroond tot Global Security & Compliance Partner of the Year.

“Het partnership met Microsoft is voor InSpark zeer waardevol en daarom investeren we veel tijd in de samenwerking met de product teams in Redmond en Israël. Onze mensen werken met veel plezier samen met de diverse enginering- en productteams van Microsoft. Het is fantastisch om te zien dat we naast Security nu ook voor de Moderne Werkplek door Microsoft gezien worden als high impact partner en gevraagd zijn om deel te nemen aan het Modern Desktop Advisory Council.” Stefan Daelemans, CTO bij InSpark.

Microsoft Partner Advisory Council (PAC)

Het Microsoft Partner Advisory Council (PAC) is een exclusief lidmaatschap, waartoe alleen op uitnodiging kan worden toegetreden. Deze eervolle benoeming heeft tot gevolg dat InSpark de komende jaren direct invloed heeft op de strategische koers en de ontwikkeling van producten en diensten portfolio (Identity, Management, Productivity & Security) van Microsoft .

Ook zal InSpark vroegtijdig voor feedback betrokken worden bij product- & serviceontwikkelingen welke onderdeel uitmaken van de Microsoft roadmap. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog effectiever adviseren en verstevigen wij onze unieke positie als #1 Microsoft Partner in Nederland en op wereldniveau.

“Een geweldige erkenning voor ons team, dat dagelijks innovaties ontwikkelt en deze bij onze klanten succesvol toepast. Een erkenning als deze geeft ons de bevestiging en vertrouwen dat klanten bij ons de transformatie van hun werkplek kunnen toevertrouwen,” Ronny de Jong, Principal Consult Modern Workplace.

Modern Desktop Partner Advisory Council Event

Het Modern Desktop Partner Advisory Council komt 2 keer per jaar bijeen en zal in november 2019 in Bellevue (WA, USA) plaatsvinden. Tijdens dit tweedaagse event zullen nieuwe producten & diensten worden gepresenteerd. Ook zullen er speciale PAC-feedback meetings plaatsvinden met de betrokken Microsoft productteams en Microsoft executives.

Een combinatie die onze klanten grote voordelen biedt!

Deze unieke combinatie van InSpark’s deelname aan maar liefst 2 PAC programma’s én de Microsoft erkenning als #1 Global Security & Compliance partner, maakt het mogelijk om onze klanten nog beter van dienst te zijn en continu te voorzien van optimale diensten en oplossingen als het gaat om een veilige en productieve moderne werkplek.

SHARE
Ronny de Jong

Principal Consult Modern Workplace

Meer weten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Microsoft Moderne werkplekken? Ik praat je graag bij!

Contactformulier

Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!