Inspiratiesessie Power Platform

Ervaar de onderdelen Power Apps, Power Automate, Power Virtual Agents en Power BI
Thijs Soepenberg

Met Power Platform biedt Microsoft een low code/no code- cloudplatform. Het is een suite met krachtige tools die de productiviteit optimaliseren. Of dat nu is om een ​​eenvoudige bedrijfstaak te versnellen of om jouw bedrijfsmodel te transformeren. Dat klinkt mooi, maar het blijft lastig om te doorgronden hoe Power Platform je organisatie in de praktijk kan helpen en wat een introductie ervan in je organisatie precies betekent. ​In één ochtend of middag brengt InSpark je helemaal bij!

Hands-on kennismaking

Ontdek en ervaar Power Platform via een hands-on kennismaking. Het is een uitgelezen kans om de onderdelen Power Apps, Power Automate, Power Virtual Agents en Power BI plus de integratie ervan met Office 365, zelf te ervaren.​ In één ochtend of middag nemen we je mee hoe low-code/no-code app-ontwikkeling, workflow en business intelligence tools jouw werkprocessen kunnen stroomlijnen. We inspireren door praktijkvoorbeelden te laten zien van zowel klantspecifieke en Ready-to-Go apps en dashboards voor veelvoorkomende werkscenario’s

En in het geval je dat nog niet zo goed weet waar je naar toe wilt, helpen we je in een vervolgstap graag verder in de vorm van een pilottraject of het opstellen van een routekaart.

Aan de slag met Power Platform?

Ontdek en ervaar Power Platform via een hands-on kennismaking
Neem contact op

Contactformulier