InSpark haalt Jelle van Nieuwenborg binnen

Als Director Project Services

Jelle van Nieuwenborg heeft de overstap gemaakt van Microsoft naar InSpark. Na 15 werkjaren bij Microsoft in verschillende rollen, vooraan in de technologische innovatie van Nederland, start Jelle per 1 september als Director Project Services bij InSpark.

Jelle heeft ruime ervaring in het opbouwen en aansturen van teams en had een leidende rol in de ontwikkeling van de Azure business bij Microsoft in Nederland als Director Azure Cloud.

Erik Jan van Vuuren, CEO bij InSpark: “Jelle is allesbehalve een onbekende binnen het Microsoft-ecosysteem. Persoonlijk ken ik Jelle goed vanuit zijn vorige rol als Director Azure Cloud, waarin we gezamenlijk de uitrol van Azure in Nederland hebben gerealiseerd. Jelle is met zijn ervaring en netwerk binnen en buiten Microsoft bij uitstek de juiste persoon op de juiste plek!”

Jelle geeft per 1 september leiding aan het Project Services team van InSpark. Met de verantwoordelijkheid voor de levering van overeengekomen projecten en consultancy diensten met de klanten, draagt hij bij aan de ambitie van InSpark om met kwaliteit en innovatie op basis van Microsoft Cloud technologie klanten zo goed mogelijk te helpen in hun reis naar digitale transformatie.

“Digitalisering in Nederland is in volle gang. Het is daarbij zaak dat de mogelijkheden van technologie daadwerkelijk worden gerealiseerd door de inzet van de juiste kennis en ervaring. Die mix van kennis en ervaring komen het beste samen in een partnership tussen klant en dienstverlener. Als we dat goed doen zijn er zoveel kansen voor impactvolle innovatie in de zorg, rondom klimaat, in de bouw, voor onze overheid enzovoorts. InSpark is één van de meest innovatieve dienstverleners van Nederland op het gebied van Microsoft-technologie. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om met InSpark en de geweldige professionals die er werken een impactvolle bijdrage te kunnen leveren aan de verdere digitalisering van Nederland”, aldus van Nieuwenborg.

Jelle van Nieuwenborg start al Director Project Services

Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden graag alle vragen die je nog hebt n.a.v. dit nieuwsbericht. Laat het ons hieronder weten en we komen snel bij je terug.

Neem contact op

Contactformulier