Microsoft Fabric in één week

Jouw data klaar voor gebruik in een week
Maak een afspraak

Neem contact op

Microsoft Fabric is een nieuw SaaS data platform van Microsoft dat op Ignite 2023 is gelanceerd.  Microsoft Fabric combineert verschillende analytics-tools in één omgeving. Het platform heeft mogelijkheden voor data-integratie, data science, real-time analytics, business intelligence, data lakes en data engineering. 

Met Fabric hoef je geen verschillende services van meerdere leveranciers samen te voegen. In plaats daarvan kan je genieten van een zeer geïntegreerd, end-to-end en gebruiksvriendelijk product dat is ontworpen om jouw analysebehoeften te vereenvoudigen.

InSpark is een van de twee Microsoft partners met de status Feature Partner in Nederland en die ook al ervaring hebben met dit platform na geslaagde pilots.

De kracht van Microsoft Fabric 

Met Microsoft Fabric kunnen organisaties hun data managementprocessen optimaliseren en complexiteit verminderen. Het platform bevordert de samenwerking tussen diverse professionals, zoals data engineers, data scientists, data analisten en BI specialisten. Zij kunnen allemaal werken met uniforme datasets en dezelfde geïntegreerde omgeving. 

Microsoft Fabric hecht ook veel waarde aan gegevensbeveiliging, governance en naleving van regelgeving. Al deze aspecten zijn geïntegreerd in één enkele omgeving, waardoor organisaties de controle behouden over de veiligheid en het beheer van de gegevens. 

Microsoft Fabric is een waardevol instrument voor organisaties die willen innoveren en excelleren in hun data managementinspanningen. Het SaaS platform omvat diverse diensten die essentieel zijn voor moderne data-analyse, zoals data lakes, data engineering en gegevensintegratie 

Microsoft Fabric in één week  

Met het “Microsoft Fabric in één week” programma realiseren we binnen slechts vijf dagen een operationele Proof of Concept met behulp van de Microsoft Fabric applicatie en een vooraf gedefinieerde use case. Hierin wordt jouw eigen data ontsloten, verwerkt en gepresenteerd. 

Verken de mogelijkheden van Microsoft Fabric in jouw eigen omgeving en ervaar hoe het jouw proces van data ontsluiten tot data visualiseren enorm kan versnellen. Na afloop van de Proof of Concept heb je een goed beeld verkregen van de kansen die Microsoft Fabric biedt voor jouw organisatie. 

Meer informatie over de Proof of Concept

Maak een afspraak

Contactformulier