Workshop Explore Microsoft Fabric

Ontdek de laatste innovaties in data-analyse
Aanmelden

Inschrijven Workshop

Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor de workshop via dit formulier. We nemen contact met je op om de wensen, behoeften en kosten van de workshop met je te bespreken.

Microsoft Fabric verandert hoe data-experts werken, door verschillende analyse tools te bundelen in één krachtig data platform. Het stimuleert ook de samenwerking tussen diverse professionals, zoals data engineers, data scientists en analisten, zodat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot data en inzichten binnen één AI platform.

Om organisaties inhoudelijk mee te nemen in de baanbrekende innovatie vanuit Microsoft op het gebied van data analyse heeft InSpark de workshop Explore Microsoft Fabric ontwikkeld. In 1 dag verkennen we de kerncomponenten van Microsoft Fabric en lichten we het transformerende potentieel ervan toe in de wereld van datamanagement. Of je nu een doorgewinterde dataprofessional bent of net begint, deze sessie is een mooie eerste stap om te begrijpen waarom Microsoft Fabric cruciaal is voor iedereen die zich bezighoudt met dataplatformen.

 

Workshop: Hoe Fabric de wereld van datamanagement transformeert

In deze workshop bekijken we samen naar de belangrijkste onderdelen van Microsoft Fabric en leggen we uit hoe het de wereld van datamanagement transformeert.

Tijdens deze workshop zullen we gezamenlijk de fundamentele elementen van Microsoft Fabric verkennen en toelichten hoe het het datamanagement-landschap ingrijpend transformeert. De workshop bestrijkt alle aspecten van Microsoft Fabric, inclusief de functionaliteiten van geïntegreerde data-engineering, warehousing, data science, real-time analytics en visualisatie met Power BI.

 • Ontdek de kern van Microsoft Fabric en begrijp hoe het een baanbrekende rol speelt in de wereld van data.
 • Krijg inzicht in de unieke mogelijkheden van Microsoft Fabric, die cruciale uitdagingen in datamanagement aanpakken, zoals integratie van OneLake en Copilot.
 • Leer hoe je aan de slag kunt gaan met Microsoft Fabric, inclusief installatie, configuratie, capaciteit en instellingen.
 • Ervaar Microsoft Fabric in actie via een praktische demonstratie, waarbij je ziet hoe het complexe taken met gegevens kan vereenvoudigen en workflows kan verbeteren.

Microsoft Fabric is een krachtig platform dat je helpt om data te integreren, analyseren en visualiseren. Het stelt je in staat om inzichten te genereren uit verschillende bronnen. Maar hoe kun je Microsoft Fabric effectief inzetten voor jouw organisatie? In het tweede deel van de workshop gaan we dieper in op de mogelijkheden en voordelen van deze technologie voor jouw organisatie. Samen verkennen we welke use-case(s) het meest geschikt zijn voor jouw situatie en hoe je Microsoft Fabric kunt gebruiken om waarde te creëren uit je data.

  Na afloop heb je een duidelijk overzicht van de kansen van Microsoft Fabric voor jouw organisatie.

   

  Meer informatie over de workshop

  Meer informatie

  Contactformulier