DE HOLOSUITE

Microsoft heeft in samenwerking met InSpark een geheel nieuwe ervaring gelanceerd in het Customer Experience Center  van het Nederlandse Microsoft Hoofdkantoor op Schiphol: de Holosuite.

Levensechte mixed reality ervaringen

De Holosuite biedt de perfecte basis voor een baanbrekende wijze van storytelling, waarbij geavanceerde digitale transformatiescenario’s in een 360°projectieruimte tot leven worden gewekt door middel van een combinatie van technologieën zoals Azure, Edge, IoT en Mixed Reality.

Door de inzet van deze geavanceerde interactieve projecties, is de Holosuite uitermate geschikt voor zeer uiteenlopende industriescenario’s. De bezoeker wordt bij elke afzonderlijke case omringd door de bijpassende omgeving van het specifieke verhaal. Dit maakt inzichtelijk hoe ‘nieuwe’ technologieën binnen verschillende industrieën kunnen worden toegepast.

“Het unieke aan de Holosuite is dat het een faciliteit is, midden in het hart van Microsoft, waar je klanten op een laagdrempelige en zeer tastbare manier kennis kunt laten maken met verschillende digitale transformatiescenario’s in verschillende industrieën. Je moet de Holosuite dan ook niet als een opzichzelfstaande techniek zien. Het combineren van Microsoft Azure, Edge, IoT en Mixed Reality zorgen dat de Holosuite tot leven komt!
Dick Lorier, Lead Digital Innovation

De mixed reality anatomie app voor de Microsoft HoloLens

Tijdens de pre-lancering worden er verschillende digitale transformatie scenario’s gevisualiseerd. InSpark laat samen met Leiden University Medical Center, Leiden University en  Center for Innovation de toekomst van training & onderwijs zien in Mixed Reality.

Met deze launching case tonen wij een training scenario in het medisch onderwijs, met een 360° snijzaal projectie. Deze experience wordt versterkt door de HoloLens. Bezoekers zien met het opzetten van de HoloLens namelijk daadwerkelijke een koppeling tussen de voet van de deelnemer en het virtuele model door middel van sensoren.

Wat digitale transformatie binnen jouw organisatie kan betekenen?

Vanaf heden zal InSpark samen met Microsoft wekelijks klantsessies in de Holosuite verzorgen om onze klanten te inspireren en een stap verder te brengen op het gebied van digitale transformatie.

Aansluitend op de Holosuite sessie, is er een workshop gericht op digitale transformatie of Mixed Reality om de inspiratie om te zetten in concrete ideeën geplot om de roadmap van de organisatie. De sessies vinden plaats op het InSpark Lab dat zich ook bevindt in het Microsoft gebouw op Schiphol.

SHARE
Dick Lorier

Lead Digital Innovation

Meer weten over de mogelijkheden van digitale innovatie?
Ik praat je hier graag over bij!

Contactformulier

Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!