Microsoft Security Copilot Partner Private Preview

InSpark is trots om geselecteerd te zijn voor de Microsoft Security Copilot Partner Private Preview.

Wij zijn erg trots om te mogen aankondigen dat InSpark een van de eerste Microsoft Security Copilot partners wereldwijd is. Dit is een erkenning voor onze bewezen ervaring met Microsoft Security-technologieën, onze bereidheid om geavanceerde functionaliteiten te verkennen en feedback te geven. 

“AI is een van de bepalende technologieën van onze tijd en heeft het potentieel om betekenisvolle vooruitgang te boeken op het gebied van cybersecurity,” zei Ann Johnson, Corporate Vice President, Microsoft Security Business Development. “Veiligheid is een teamsport, en we werken graag samen met ons Security Copilot-partnerecosysteem om oplossingen te leveren die de cyberverdediging verbeteren en de belofte van AI realiseren.”

InSpark werkt samen met Microsoft-productteams om Security Copilot-productontwikkeling vorm te geven. Dit doen we door:

  • Validatie en verfijning van nieuwe en aanstaande scenario’s
  • Feedback over productontwikkeling en operaties die worden opgenomen in toekomstige productreleases
  • Validatie en feedback van API’s om te helpen bij de uitbreidbaarheid van Security Copilot

We zijn heel enthousiast om als een MSSP deel te nemen aan het Microsoft Security Copilot-programma. Dit programma zal ons Security Operations Center (SOC) waardevolle inzichten en kennis bieden waarmee we onze security diensten kunnen verbeteren en een positieve impact kunnen leveren aan onze klanten. We zijn toegewijd om de nieuwste technologieën te gebruiken om de best mogelijke service aan onze klanten te bieden, en onze deelname aan het Microsoft Security Copilot-programma getuigt van die toewijding.

Salar Darwish, Director Managed Services bij InSpark

Security Copilot is het eerste door AI aangedreven beveiligingsproduct dat beveiligingsprofessionals in staat stelt snel te reageren op bedreigingen, signalen op machinesnelheid te verwerken en risicoblootstelling binnen enkele minuten te beoordelen. Het combineert een geavanceerd groot taalmodel (LLM) met een beveiligingsspecifiek model dat wordt geïnformeerd door de unieke wereldwijde dreigingsinformatie van Microsoft en meer dan 65 biljoen dagelijkse signalen.