Onze Oxygen Accelerators

Versnel Azure-resourceimplementatie met Oxygen accelerators voor Managed Oxygen Data Platform. Minimaliseer fouten, verhoog efficiëntie.

Na de deployment van de Azure resources binnen het Managed Oxygen data platform inclusief de bijbehorende packs, wordt gestart met de daadwerkelijke inrichting van deze Azure resources. Om dit proces significant te versnellen, heeft InSpark per package een Oxygen accelerators ontwikkeld. Elk component van de Oxygen accelerator bestaat uit een standaard framework waarmee ontwikkelingen in het platform versneld, geautomatiseerd en gestandaardiseerd worden op basis van minimaal 80% van jouw behoefte. De Accelerator geeft een sterke basis om verdere ontwikkeling op uit te voeren wat voldoet aan de gestelde use-case. 

Het voordeel hiervan is een kortere doorlooptijd in de realisatie van use cases en het releasen van dit werk naar de (test- acceptatie- en) productie-omgeving. Daarnaast wordt de kans op het maken van menselijke fouten tijdens het ontwikkelproces verlaagd omdat het laden van de data is geautomatiseerd.  

De beschikbare accelerators helpen je dus om de waarde van je Data Platform op basis van jouw specifieke use case, sneller te benutten.

Nitrogen accelerator voor het Insight pack 

Met de inzet van de Nitrogen accelerator op het Insight pack maximaliseer je de Versnelde Ontwikkeling, Geautomatiseerde Integratie en Efficiënt Beheer De Nitrogen Accelerator ontzorgt jou in: 

  • Geautomatiseerd ontsluiten van data voor een snellere beschikbaarheid van data en een schaalbare en consistente manier van data ontsluiten. 
  • Geautomatiseerd controle over de resources als Data Factory of Synapse pipelines die het beheer op Azure resources aanzienlijk vereenvoudigen.  
  • DevOps automation bestaande uit alle build, release, test en validatie pipelines voor het Continious Integration & Continous Deployment (CI/CD) proces.  

Gluon Accelerator

“Versneld real-time data-integratie en streaming data met de Gluon Accelerator”

De Gluon Accelerator biedt een startpakket voor het Connected Pack. De Gluon Accelerator bestaat uit een framework waarmee ontwikkelingen in het platform versneld, geautomatiseerd en gestandaardiseerd worden op basis van minimaal 80% van jouw behoefte. De Accelerator geeft een sterke basis om verdere ontwikkeling op uit te voeren wat voldoet aan de gestelde IOT streaming data use-case.

De Gluon Accelerator zorgt voor de inrichting waarbij data vanuit verschillende IOT apparatuur real-time samenkomt in samenwerking met de resources van het Connected Pack. Na het ophalen en verwerken van de data kan de deze weggeschreven worden naar verschillende applicaties.

Naast het streamen en opslaan van data, zorgt de accelerator ook voor het leggen van de initiële verbinding van IoT Devices. Zo hoeven devices niet individueel opgevoerd te worden, wat de uitroltijd van de oplossing aanzienlijk verlaagt. Hetzelfde geldt voor het connecteren van nieuwe devices.

Neuron Accelerator

Versnel voorspellende analyse met de Neuron Accelerator.

De Neuron Accelerator biedt een startpakket voor het Advanced Analytics Pack. De Neuron Accelerator bestaat uit een framework waarmee ontwikkelingen in het platform versneld, geautomatiseerd en gestandaardiseerd worden op basis van minimaal 80% van jouw behoefte. De Accelerator geeft een sterke basis om verdere ontwikkeling op uit te voeren wat voldoet aan de gestelde use-case.

Door de verschafte templates van de accelerator in te vullen, kunnen machine learning modellen binnen korte tijd getraind worden op data in het Oxygen platform. De Neuron accelerator bevat pipelines die het ontwikkelen en consumeren van deze modellen versnelt. Ook bevat de accelerator voorbeeld-pipelines die op basis van open datasets voorbeeld-modellen traint, zoals classificatie-modellen, object-detection modellen, en forecasting-modellen. De pipelines kunnen op deze manier snel en efficiënt worden ingezet om eigen modellen te trainen. Ook kan met Azure Anomaly Detection data verrijkt worden door het opsporen van afwijkingen in data, zoals temperatuurschommelingen, aantallen die afwijken en bedragen die plots erg hoog of laag zijn.

Electron Accelerator

“Versnel en optimaliseer jou data governance met de Electron accelerator”

De Electron Accelerator biedt een startpakket voor het Governance Pack en bestaat uit een framework voor gegevensinvoer en metadata-extractie wat gebaseerd is op Microsoft Purview. Het versnelt het proces van het invoeren van gegevens in Purview en het extraheren van metadata voor de gegevenscatalogus. De Electron accelerator helpt om efficiënter en effectiever data governance processen, beleid en normen te implementeren en te beheren op het Oxygen data platform.

Door inzet van deze accelerator wordt de ontwikkelingen in het platform versneld, geautomatiseerd en gestandaardiseerd op basis van minimaal 80% van jouw behoefte. De Accelerator geeft een sterke basis om verdere ontwikkeling op uit te voeren wat voldoet aan de gestelde use-case.

De accelerator bevat onder meer functies  zoals data lineage tracking, data cataloging, data quality, data security en privacy controls. Deze functies helpen om data-assets beter te begrijpen, de nauwkeurigheid en integriteit van de data te waarborgen en ervoor te zorgen dat hun data op een manier wordt gebruikt die voldoet aan relevante wetten, regels en beleid.

Hydrogen Accelerator

“Maximaliseer je Power BI omgeving met Hydrogen: versnelde ontwikkeling, geautomatiseerde integratie en efficiënt beheer”

De Hydrogen Accelerator biedt een startpakket voor het gebruik van Power BI. De Hydrogen Accelerator bestaat uit een framework wat ontwikkelingen in Power BI versneld, geautomatiseerd en gestandaardiseerd worden op basis van minimaal 80% van jouw behoefte. De Accelerator geeft een sterke basis om verdere ontwikkeling op uit te voeren wat voldoet aan de gestelde data use-case.

De Hydrogen accelerator helpt je om Power BI op een effectieve, gecontroleerde en veilige manier te implementeren en gebruiken in jouw organisatie.

De Hydrogen accelerator bevat onder andere functionaliteit om Power BI onderdelen als rapporten, gegevenssets en gegevensstromen automatisch uit te rollen, workspaces en autorisaties op de juiste manier in te richten en om Power BI geautomatiseerd te monitoren. Daarnaast omvat Hydrogen een way-of-work voor rapport- en datasetontwikkeling op basis van best-practices en zijn er verschillende trainingen beschikbaar voor Power users en eindgebruikers. De Hydrogen accelerator ondersteund in het opzetten van DataOps, Data refreshes en governance.

Interesse?

In een vrijblijvend gesprek vertel ik je graag meer over onze oplossingen en hoe wij jouw organisatie kunnen helpen.

Neem contact op

Contactformulier