Power BI Dashboard in één week

Jouw data klaar voor gebruik in een week
Aanmelden

Inschrijven Workshop

Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor de workshop via dit formulier. We nemen contact met je op om de wensen, behoeften en kosten van de workshop met je te bespreken.

Erwin de Kreuk

Het is de wens van ieder bedrijf, data gedreven werken. Actuele stuurinformatie om sneller en betere beslissingen te nemen. Echter, in realiteit spenderen medewerkers vaak een groot deel van hun tijd aan het verzamelen van data en het creëren van overzichten: de zogenoemde Excel lijsten. Als je deze data automatisch en op een slimme manier ontsluit en aan elkaar verbindt, kun je wel snel actuele inzichten verkrijgen. Met Power BI en Azure is dit eenvoudig te realiseren. Wij bouwen jouw persoonlijke dashboard in slechts één week.

Tijdig én onderbouwd reageren: essentieel voor datagedreven werken! 

Niet alleen in crisistijden zijn snelle operationele reacties op steeds weer veranderende omstandigheden noodzakelijk. Maar hoe weet je nu wat voor jóúw business belangrijk is? Welke inzichten heb je nodig voor het nieuwe, datagedreven werken? En zit er weliswaar een schat aan informatie in je data, maar vormt de snelle, doelgerichte analyse daarvan nog steeds een probleem? 

De versnelling van je reactievermogen en verbetering van je operationele business vereist te allen tijde datagedreven werken. Immers: alleen als de acties door en door bekend zijn, kun je je reacties orkestreren. En dát kan alleen met de juiste, actuele inzichten, die vanuit de business en door je stakeholders (directie, sales, HR, marketing) gedefinieerd worden. Beslissingen maak je niet enkel op basis van onderbuikgevoel; de juiste besluiten neem je pas als de data over trends en voortgang je bekend zijn. En dat zijn ze enkel met een overzichtelijk, up-to-date dashboard.  

Even voorstellen: Power BI Dashboard in één week

Het dashboard is een visueel overzicht van jouw stuurinformatie: van taken en processen waar jij verantwoordelijk voor bent. Hierin brengen we relevante data van één informatiebron samen. Op basis van jouw informatiebehoefte, koppelen we de data aan elkaar. Wij zorgen ervoor dat het dashboard actueel blijft en je op basis van historische gegevens leert van het verleden. Zo creëren we inzichten waarmee jij makkelijk kunt sturen op jouw KPI’s. En de juiste beslissingen neemt richting de toekomst.

“Overal en altijd direct inzicht in bedrijfsinformatie. Stuur niet meer op gevoel, maar op feiten. En neem zo de juiste beslissingen.”

Kortom: laat je met Power BI Dashboard in één week overtuigen van de kracht en gebruiksvriendelijkheid van Power BI. Je zult zien dat jouw dashboard met inzichten en indicatoren ook anderen zal inspireren. 

Meer informatie over de workshop

Meer informatie

Contactformulier