Ready-to-go apps

Versnel en automatiseer processen met onze oplossingen

Ready-to-go apps zijn gemaakt door InSpark om specifieke, maar veel voorkomende use cases bij elke organisatie te ondersteunen. Deze apps zijn configureerbaar om ze snel toepasbaar te maken in jouw organisatie. Onderstaand vind je enkele voorbeelden die direct beschikbaar zijn. Wil je ons gehele app-portfolio ontvangen, stuur ons dan een bericht en we zenden het je toe.

Declaratie app

Business case​

Een declaratieproces is vrijwel in elke organisatie relevant. Vaak zien we dat organisaties grijpen naar third party oplossingen, waarbij het niet zeker is dat alle gegevens binnen de organisatie blijven. De declaratie app is snel inzetbaar binnen je eigen Microsoft 365 tenant. ​

Functionaliteit​

Nieuwe declaraties voeg je snel toe via de mobile Power App.​

  • Scannen van bonnen met ​AI-herkenning, automatisch invullen van het bedrag.​
  • Beoordelen van declaraties door management.​
  • Altijd actueel inzicht in alle declaraties en de status.

Aanvraag beelden

Business case​

De vervanging van een oude oplossing gebaseerd op InfoPath en SharePoint.

Functionaliteit​

Iedereen kan beelden (foto’s) aanvragen van objecten uit de kunstcollectie van het Rijksmuseum. Via een koppeling (custom API) met het systeem, waarin alle kunstobjecten geregistreerd staan, kunnen de mensen snel de objecten zoeken en vinden.​ Nadat een aanvraag toegevoegd is, wordt een object opgehaald en gefotografeerd door de fotograaf. ​Via een beheeromgeving zijn de aanvragen volledig te volgen en af te handelen.​

Kantoorbezoek

Business case​

In de huidige tijd is het veelal noodzakelijk een werkplek te reserveren voor bezoek aan kantoor.

Functionaliteit​

Met deze app is het mogelijk een kantoorbezoek te boeken en een ruimte te reserveren via een mobile device.​ Nieuwe aanvragen worden beoordeeld door het secretariaat/office, waarnaar een bevestiging (met huisregels) gedeeld wordt met de aanvrager per mail of per Teams chat.

Dave van Lier

Meer informatie?

Onze Business Lead Dave vertelt je graag meer over alle oplossingen op het gebied van PowerApps, Power Automate, Power Virtual Agents en PowerBI.

Neem contact op

Contactformulier