Robbert Kelder wordt nieuwe CTO

InSpark bouwt verder aan haar innovatieve reis

Robbert Kelder volgt Stefan Daelemans op in de rol van CTO

Read the english version here.

Per 1 juli zal Robbert Kelder het InSpark MT versterken. Hij volgt Stefan Daelemans op in zijn rol van CTO, die per deze datum het stokje aan hem zal overdragen.  Ook Gerbrand Tjaden (CFO) heeft besloten een nieuwe weg in te slaan en neemt per 1 juli afscheid van de organisatie.

Robbert zal samen met andere MT leden: Omar Benameur, Birgit Stam en Richard van der Bilt, verder bouwen aan de innovatieve reis van InSpark.

Robbert over zijn nieuwe rol bij InSpark:

“Met veel plezier heb ik de afgelopen jaren met Stefan Daelemans en de collega’s van InSpark mogen samenwerken en hebben we mooie resultaten weten te creëren voor klanten op basis van Microsoft technologie. Met gepaste bescheidenheid en veel enthousiasme kijk ik ernaar uit om als CTO voor InSpark aan de slag te gaan. Niet alleen om verder te bouwen op de successen van InSpark, maar ook om de incubatie van nieuwe Microsoft technologie in te zetten voor onze klanten. Met veel bewondering voor de resultaten die Stefan heeft neergezet, kijk ik er naar uit om de komende weken te werken aan een goede en soepele overdracht.”

Omar is blij met het nieuwe team dat samen verder gaat bouwen aan de groei van InSpark. Met passie, plezier en hard werken gaat hij er samen met het team voor zorgen dat InSpark de nummer 1 Microsoft partner blijft en vooraan blijft lopen met de ontwikkeling van nieuwe diensten voor haar klanten. Daarnaast zet het team zich in om de samenwerking met KPN verder te intensiveren om een betere integrale dienstverlening te kunnen leveren.

Stefan Daelemans zegt het volgende over zijn vertrek:

“Wat ben ik ongelofelijk trots. Trots op alle successen die we bereikt hebben. Trots op de fantastische teams met daarin de meest getalenteerde & gepassioneerde vakmannen én -vrouwen die ik ken. InSpark is uitgegroeid tot één van de premium & top Microsoft partners met fantastische diensten en klanten en het voelt als een voorrecht om daar leiding aan gegeven te hebben. Ik kijk terug op een leerzame periode waarbij cloud, groei, versnelling & schaalbaarheid centraal stonden, maar nu is het tijd voor een volgende fase en stopt deze reis voor mij hier. Voordat ik mijn volgende stap ga zetten, ga ik eerst genieten van een sabbatical. Een bijzonder woord van dank richting al onze klanten, collega’s and ofcourse a big international thank you for everyone at Microsoft. Ik wens Robbert heel veel succes en ongetwijfeld tot ziens!”

Gerbrand Tjaden over zijn vertrek:  

“Ook ik ben enorm trots op alle successen die we bereikt hebben met een organisatie die in korte tijd is uitgegroeid tot een van de beste Microsoft partners. Ik heb de afgelopen jaren met enorm veel energie samen met het voltallige managementteam sturing en leiding mogen geven aan een organisatie waarin transparantie, scherpte, respect, waardering en inhoud centraal staan. Ik kijk zeer voldaan terug op een periode waarin ik de voortdurende drive om het iedere dag een stukje beter te doen met succes heb kunnen uitdragen naar alle collega’s. Ik wil alle InSpark medewerkers bedanken voor het vertrouwen dat ik heb gekregen tijdens deze mooie reis.”

Omar Benameur
Share
[addtoany]
Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden graag alle vragen die je nog hebt n.a.v. dit nieuwsbericht. Laat het ons hieronder weten en we komen snel bij je terug.

Neem contact op

Contactformulier