Teams in a Day

Binnen één dag up and running met Microsoft Teams
Kees da Silva

Contact met collega’s & externen

Om snel al jouw medewerkers effectief en productief samen te laten werken, biedt InSpark “Teams in a day” aan. Hiermee helpen wij jouw organisatie in één dag met het up and running krijgen van Microsoft Teams. Een team van consultants zorgt voor een razendsnelle uitrol van de basis inrichting, waardoor jouw medewerkers binnen een dag veilig en gecontroleerd aan de slag kunnen met Teams.

Aan het eind van de dag zijn alle medewerkers in staat om de volgende functionaliteiten te gebruiken:

  • Chatfunctie (1 op 1 of met een groep)
  • Online (video) meetings met collega’s én externen
  • Schermdelen en een digitaal whiteboard voor brainstorm sessies

Microsoft Teams is beschikbaar via de browser of via een app die we uitrollen op je laptop (Windows en Mac) en je mobiele apparaat (iOS en Android). Medewerkers loggen in met hun huidige gebruikersnaam en wachtwoord, zodat zij snel in staat zijn om effectief samen te blijven werken. Hiermee wordt thuiswerken minstens zo effectief als op kantoor.

Wanneer jouw medewerkers op stoom zijn, kunnen we nadenken over hoe we Teams nog beter voor jouw organisatie kunnen inzetten. Denk bijvoorbeeld aan het delen van bestanden via Teams, communicatie centraliseren via ons Connect 365 Hub portaal of gebruik maken van onze intelligente chatbot Coco.

Mocht jouw organisatie al gebruik maken van Microsoft Teams (of Skype for Business), dan helpen we je natuurlijk ook graag. Ervaar je problemen met een slechte verbinding, heb je vragen over het aanmelden, of hebben gebruikers aanvullende instructies nodig? Stel dan jouw vraag aan onze experts via teams@inspark.nl en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.
Voor organisaties met 150 medewerkers en meer kan je nu profiteren van 6 maanden gratis Teams.

Start vandaag met Microsoft Teams

Wil jij jouw medewerkers zo snel mogelijk laten samenwerken met Teams? Vraag dan hieronder ‘Teams in a day’ aan. Wij hebben een team van experts klaarstaan om jullie zo snel mogelijk te onboarden.

Teams in a day aanvragen

Microsoft Teams: een overzicht van de mogelijkheden

InSpark Microsoft Teams & Coronavirus

De toename van organisaties die medewerkers thuis laten werken, roept veel vragen op. Hoe werk je optimaal samen vanuit huis met je collega’s? En hoe zorg je ervoor dat de productiviteit binnen jouw organisatie niet verloren gaat? In dit blog vind je een overzicht van de mogelijkheden binnen Microsoft Teams.

InSpark Microsoft Teams & Coronavirus

FAQ Microsoft Teams

Blog teams chatbots sander -banner

De vragen die ontstaan rondom thuiswerken, Microsoft Teams en de functionaliteiten van de app stromen binnen. Daarom hebben wij een FAQ gemaakt waarin we antwoord geven op de meest gestelde vragen die wij tot nu toe horen. Heb je een aanvullende vraag of een andere vraag? Mail deze dan naar teams@inspark.nl en dan kijken wij of we deze vraag op kunnen nemen in de FAQ.

Blog teams chatbots sander -banner

Microsoft Teams snel uitrollen?

Ben jij geïnteresseerd in onze Teams in a Day aanpak en wil jij jouw medewerkers zo snel mogelijk laten samenwerken met Teams? Neem dan direct contact met ons op.

Aanvragen

Contactformulier

Start vandaag met Microsoft Teams
Neem contact op met één van onze experts