Vier op een rij!

Ook dit jaar heeft Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uitgereikt aan verschillende ondernemershelden. Alle ondernemingen die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% hebben gehaald, winnen een FD Gazellen Award. Met trots mag InSpark zich voor het vierde jaar op rij, wederom tot deze winnaars rekenen! Deze award is een mooie erkenning  voor het hele InSpark team. Een bevestiging dat we, samen met onze klanten, nog steeds op de juiste route zitten. Onze strategische keuze om volledig in te zetten op het versnellen van digitale transformatie, wordt wederom bevestigd.

In de prijzen gevallen

Afgelopen jaar zijn hebben we al meerder prijzen in ontvangst mogen nemen. Zo zijn we Microsoft Partner of the Year geworden, maar ook AI Inner Circle Partner van Microsoft, HPE Partner of the Year Award en hebben we toegang tot het Microsoft Azure Management Elite Partner Program. Al deze prijzen zijn voor ons handvatten om in te spelen op de snelle organisatieverandering, waardoor we prioriteit kunnen geven aan digitale transformatie binnen organisaties. Organisaties hebben behoefte aan een gespecialiseerde partner die pragmatisch inspireert, richting geeft en helpt versnellen in digitaal innoveren. InSpark biedt hiervoor full service dienstverlening.

Onze ambitie

Voor organisaties die willen en moeten transformeren, brengt InSpark dé versnelling. Met frisse ideeën en impactvolle innovaties leveren ze jouw ultieme werkplek, veilige en schaalbare cloud- en dataplatformen en optimale klantbediening. Het resultaat? Organisaties die voorop lopen en waar mensen meer tijd hebben om te doen wat écht belangrijk is. En volgend jaar? Dan pakken we gewoon die vijfde FD Gazellen award!

SHARE
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!