Laat data in het voordeel van jouw organisatie werken. Er zijn immers heel veel verschillende databases waarin waardevolle, nog onbenutte informatie ligt opgeslagen. Als de onderlinge logische verbanden van deze data inzichtelijk en visueel worden gemaakt, zijn er betere analyses te maken en kan waar nodig op tijd worden bijgestuurd. Tijdens deze webinar nemen we je stap voor stap mee in het proces om zelf je eigen dashboard te creëren en zullen we verduidelijken hoe je beschikbare databronnen veel effectiever en slimmer kunt inzetten. Ook de kracht van data gebruiken en sneller komen tot nieuwe inzichten? Schrijf je dan in voor onze webinar Power BI.

Kijk deze webinar hier terug

Meer informatie over deze webinar:

Het gaat bij data niet alleen om het vinden van de juiste combinaties, maar vooral om de interpretatie. Betere en snellere beslissingen worden genomen als er nieuw verkregen inzichten op een eenvoudige, duidelijke manier met elkaar gedeeld worden. Daarbij is de visualisering van de data niet meer weg te denken.

Daar ligt de kracht van Microsoft Power BI. Echte Business Intelligentie die de diverse databronnen met elkaar combineert en visueel maakt in één dashboard. Omdat de mens nu eenmaal niet tegelijkertijd de gewenste data uit  Excel lijsten, PowerPoint-of Word bestanden kan verwerken. Power BI wel, waardoor data duidelijk wordt voor iedereen.

Deze webinar is gegeven door Vincent Kieboom (Data & AI) en Stef Sneekes (Developer Managed Services).

SHARE
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!