Ondernemingen zijn van levensbelang voor gemeenten. Ze zorgen voor de noodzakelijke economische groei en voor werkgelegenheid in de regio. De Brexit heeft bijvoorbeeld mooie kansen gecreëerd  voor Nederlandse  gemeenten, om grote multinationals binnen te halen. Kijk bijvoorbeeld naar het medicijnagentschap EMA die naar Amsterdam is gekomen. Als je binnen je organisatie werkt met één centraal CRM systeem, kun je relevante informatie en contactgegevens makkelijk delen met andere afdelingen binnen de gemeentelijke organisatie.

Belang voor de overheid

Een goed CRM systeem waarin het overzicht wordt bewaard (van uitnodigingen voor events en gespreksverslagen, tot contactgegevens, offertes en contracten) – en waarbij het op ieder moment duidelijk is waar al deze informatie (AVG compliant) te vinden is, kan jouw gemeente een stuk pro-actiever maken en veel inzichten bieden. Inzichten die relevant zijn voor economische groei en werkgelegenheid.

Maak kennis met Dynamics 365 voor de overheid. Hét platform waarmee je al jouw stakeholderprocessen samenbrengt en de ondernemers in jouw gemeente beter kan bedienen. Schrijf je nu in voor de webinar en laat je bijpraten over alle mogelijkheden.

Kijk de Webinar terug

SHARE
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!