Workshop innoveren met Artificial Intelligence & Machine Learning

Het combineren van gestructureerde en ongestructureerde data voor diepgaand inzicht en strategisch succes.
Aanmelden

Inschrijven Workshop

Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor de workshop via dit formulier. We nemen contact met je op om de wensen, behoeften en kosten van de workshop met je te bespreken.

In de huidige digitale wereld is data de sleutel tot succes. Organisaties zijn zich steeds meer bewust van de waarde die data kan bieden bij het nemen van strategische beslissingen en het verbeteren van bedrijfsprocessen. Door gestructureerde data uit databases te combineren met ongestructureerde data uit tekstbestanden, e-mails, sociale media, grafische bestanden, geluidsopnames en videobestanden, kun je een nog meer volledig beeld creëren van jouw organisatie en de wereld eromheen. 

Waarom is het zo belangrijk om deze combinatie van gestructureerde en ongestructureerde data te maken? Ten eerste biedt het inzicht in aspecten die anders verborgen zouden blijven. Ongestructureerde data bevat vaak waardevolle informatie, zoals klantfeedback, sentimentanalyse, visuele trends en geluidsfragmenten. Door deze data te combineren met gestructureerde gegevens uit databases, ontstaat een diepgaand inzicht dat je helpt om beter geïnformeerde beslissingen te nemen en kansen te identificeren die anders over het hoofd zouden worden gezien. Met machine learning algoritmen kunnen wij vervolgens de gegevens analyseren, patronen identificeren en toekomstige trends te voorspellen.

Workshop: Hoe data de sleutel tot succes is voor jouw bedrijf

De AI&ML innovatie sessie bestaat uit vijf onderdelen waarin wij jou meenemen in de mogelijkheden van de techniek en de mogelijkheden voor jullie organisatie.  

1 Inspire 
Tijdens deze workshop van +/- 2 uur nemen we jou mee in de mogelijkheden van Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML). We onderzoeken hoe AI&ML jouw data kan verrijken, zodat jouw organisatie nog meer datagedreven beslissingen kan nemen en zich kan laten adviseren door data 

2 Explore
Enthousiast geworden door de mogelijkheden van AI&ML, dan gaan we in de Explore fase dieper in op de techniek en werken we toe naar een waardevolle use-case(s) voor de organisatie. 

3 Innovate 
Zodra we enkele use-cases hebben uitgewerkt die waardevol zijn voor de organisatie, brengen we deze graag in de praktijk. In een Proof of Concept omgeving, implementeren wij de benodigde Oxygen packs en werken wij de use-cases gezamenlijk uit en zien we de techniek zijn werk doen.  

 4. Accelerate 
Heeft de POC in de Innovate fase de toegevoegde waarde aangetoond. Dan volgt de stap waarin wij de test omgeving vanuit de Proof of Concept in productie zetten. Hierdoor kan de gehele organisatie gebruik maken van deze nuttige uitbreiding. 

 5 Scale out
In de laatste stap nemen wij deze uitbreiding op binnen onze managed dienstverlening.  Dankzij onze toonaangevende managed dienstverlening, nemen wij de zorgen over monitoring, beveiliging, uitbreiding en up-to-date houden van het platform inclusief de nieuwe uitbreiding volledig uit handen. Wij noemen dit Oxygen. 

“Stap in de wereld van AI en ML en laat je inspireren door de ongekende kansen die vandaag de dag binnen handbereik zijn”

    Meer informatie over de workshop

    Meer informatie

    Contactformulier