Goed nieuws!

Ziften, een toonaangevende verlener van permanente zichtbaarheid en controle over cliëntapparaten, servers and cloud VM’s, kondigde vandaag zijn toetreding tot de Nederlandse cyberbeveiligingsmarkt aan in samenwerking met InSpark. Wij zullen de strategie voor doorlopend beheer- en ondersteuningsdiensten voor het Ziften Zenith-beveiligingsplatform ondersteunen en worden de nieuwste partner in het Activate Partner-programma van Ziften. Ook nemen we deel via het Ziften’s Fast Start-programma voor de onboarding van de channel partners van Microsoft Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP).

Dit volgt op de eerder aangekondigde strategische samenwerking van Ziften met Microsoft en de integratie van zijn Zenith® eindpuntpuntdetectie en reactie (EDR) platform met Windows Defender ATP. De geïntegreerde oplossing biedt de gezamenlijke klanten een cloud-gebaseerd “single pane of glass” voor het detecteren, bekijken, onderzoeken en reageren op geavanceerde cyberaanvallen en inbreuken op Windows-, macOS- en Linux-eindpunten – inclusief fysieke, virtuele en cloud-gebaseerde systemen.

Hoge verwachtingen

“Ziften is 100% gericht op het leveren van klantwaarde via channel partners”, aldus Greg McCreight, SVP Worldwide Channels, Ziften. “Met ons Fast Start-programma bieden we hands-on partnership aan de bestaande Microsoft-channel partners, waarmee we in staat zijn snel problemen van klanten betreffende post-beveiligingsinbreuken op te lossen. InSpark is één van de eerste gezamenlijke Ziften en Microsoft-beveiligingspartners in EMEA, wat ons een enorme kans biedt om samen de beveiligingsmarkt in Nederland te verstoren. Door de samenwerking met InSpark, een toonaangevende digitale transformatiepartner en beveiligingsdeskundige van Microsoft, verwachten we snel succes in de markt te realiseren.”

“Als Microsoft-partner met de meeste MVP’s in Europa, zagen we meteen de waarde van een samenwerking met Ziften om Microsoft Windows Defender ATP uit te breiden met hun Zenith-beveiligingsplatform”, aldus Ronny de Jong, Lead Consultant Modern Workplace, InSpark. “Het is een perfecte cyberbeveiliging die geschikt is voor onze klanten, die kunnen profiteren van de naadloze integratie tussen Zenith en Windows Defender ATP, waardoor ze end-to-end bescherming en zichtbaarheid ontvangen voor hun Windows- en niet-Windows-systemen. We verwachten onmiddellijk succes met het aanbieden van deze unieke beveiligingsoplossing aan onze klanten samen met het leveren van de nodige volledige life-cycle diensten voor de Ziften-beveiligingsoplossing.”

Samen sterker

Samen helpen Ziften, InSpark en Microsoft organisaties bij het versnellen van het opsporen van aanvallen en zero-day exploits, ontdekken ze de volledige omvang van een inbreuk, reageren ze snel op aanvallen, voorkomen ze herhaling, en verhogen ze de gehele productiviteit van de beveiligingsoperaties. De geïntegreerde, cloud-aangedreven benadering ondersteunt de meest complexe, multi-endpoint, multi-cloud enterprise-omgevingen, waardoor commerciële en overheidsklanten de mogelijkheid krijgen tot:

  • Het uitbreiden van Windows Defender ATP naar macOS en Linux Systemen: klanten kunnen eenvoudig waarnemingen van inbreuken, het onderzoek en de reactie op elk vermogensbestandsdeel, overal – clientapparaten, servers en cloud-VM’s, uitbreiden. Ze krijgen een geïntegreerde “single pane of glass” die Windows-, macOS- en Linuxsystemen ondersteunt.
  • Veilige omgevingen met multi-cloud, Windows en Linux: organisaties kunnen problemen met de opvolging van de cloud en beveiligingsproblemen oplossen met zichtbaarheid en controle over alle virtuele besturingssystemen die worden ingezet in elke cloud-serviceverlener.
  • 6 maanden uitvoeren, Lookback Forensics: klanten kunnen altijd zoeken naar 6 maanden rijkelijke machine-timeline die beveiligingsgebeurtenissen van Windows-, MacOS- en Linux-systemen verenigt – zowel fysiek als virtueel.

Over Ziften:

Ziften biedt inzicht en controle voor elk vermogensbestanddeel, waar dan ook – cliëntapparaten, servers en cloud-VM’s – zowel via het netwerk als op afstand; verbonden of niet. De uniforme systemen en beveiligingsoperaties (SysSecOps), stelt IT- en beveiligingsoperatieteams in staat om gebruikerseffectpunten voor problemen snel te herstellen, hun gehele risicoblootstelling te verminderen, de reactie op veiligheidsbedreigingen te versnellen en de productiviteit van activiteiten te verhogen. De veilige architectuur van Ziften zorgt voor een continue streaming-eindpunt toezicht en een historische gegevensverzameling voor grote en middelgrote ondernemingen, overheden en managed security service providers (MSSP). Je kunt via dit mailadres contact opnemen met Ziften: gcross@zonicgroup.com.

Logo Ziften samenwerking InSpark

SHARE
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!