Versterk de zorg met onze IT-oplossingen

Digitale zorg leidt tot betere zorgverlening

Hoe onze IT-oplossingen bijdragen aan een betere zorg

Nu de werkdruk in de zorg blijft stijgen, de veiligheid van patiëntgegevens onder druk staat en de zorgvraag alleen maar toeneemt, is het tijd voor actie. Tijd om de handen ineen te slaan en samen de zorg te ontlasten. Wij dragen daar met slimme ICT-oplossingen én bewezen standaarden graag ons steentje aan bij. Denk aan een veilig Microsoft Azure-cloudplatform om informatie te delen. Aan het verbinden van zorgverleners, afdelingen of regio’s in een digitaal ecosysteem, waardoor onderlinge afstemming makkelijker gaat.

IT en de zorg

Aan een moderne werkplek die goed aansluit op de situatie van zorgprofessionals. Of aan apps speciaal voor de zorg – bijvoorbeeld voor de educatie van longartsen – waarin 3D, kunstmatige intelligentie en big data hand-in-hand gaan. Waarin we data uit cliënt- en patiëntdossiers koppelen, zónder die data uit handen te geven. Alles op basis van vertrouwde Microsoft-producten en Azure, helemaal afgestemd op de Nederlandse zorgsector.

Onze diensten voor een cloud en security zorgtransitie

1. Samen een veilige cloudstrategie ontwikkelen

Begin goed, weet waar je met de cloud naartoe wil. Azure kan namelijk heel veel, het is belangrijk de juiste keuzes te maken. Wil je regionaal samenwerken of zorg innoveren? In een serie workshops maken we samen een passend fundament en roadmap. Jij hebt de regie, wij ondersteunen je bij de reis.

2. Tijd en energie besparen met managed cloud

Wij zorgen ervoor dat je Azure-omgeving altijd veilig en goed functioneert én voldoet aan relevante wet- en regelgeving. Ook de zorgspecifieke. Van het toepassen van best-practices tot operationele aanpassingen voor updates of regelgeving: wij nemen de regie. Zodat jij kunt focussen op de zorg-ICT.

3. Meer inzicht met een bewezen dataplatform

Van verbetering van de bedrijfsvoering tot de zorgverlening zelf: met data ontwikkel je nieuwe inzichten. Wij helpen je door data uit meerdere bronnen met elkaar te verbinden, voorspellende analytics in te zetten en klinische óf bedrijfstrends te identificeren. En dat op een veilig cloudplatform.

4. Reken op 24/7 security en compliance

Je ICT moet absoluut veilig en compliant zijn, zónder dat het de zorgverlening en de snelheid van (be)handelen in de weg zit. Microsoft levert daarvoor de tools, wij zorgen met ons Cloud Security Center voor de juiste inrichting én constante monitoring. 24/7. Zodat de zorg áltijd door kan.

5. Overal veilig werken met cloudwerkplek

Voor zorgprofessionals is hun werkplek waar hun patiënt of cliënt is. En daarom bieden we je een werkplekomgeving die zorgprofessionals in staat stelt overal veilig te werken. Van het opvolgen van alarmering tot het doorzoeken van protocollen of dossiers: alles kan op één veilige cloudwerkplek.

6. Effectief adoptietraject voor zorgprofessionals

Investeren in nieuwe technologie is één, het effectief kunnen inzetten is twee. Wij helpen je zorgprofessionals de waarde van de nieuwe ICT te ervaren en ze te laten ontdekken hoe ze het in hun praktijk kunnen toepassen. Zo zorg je met onze adoptietrajecten voor succesvol gebruik van nieuwe technologie.

In 6 stappen naar een succesvolle transformatie

Praktische migratieaanpak

Wij bieden een gestructureerde en praktische aanpak voor een verantwoorde en soepele overgang naar de cloud, waarbij we je door het hele proces begeleiden.

Slimme vermindering van werkdruk met AI

Door het implementeren van AI-technologie helpen we je slimmer om te gaan met werkdruk, waardoor processen geoptimaliseerd worden en medewerkers effectiever kunnen werken.

Automatische compliance en beveiliging

Onze systemen passen zich automatisch aan nieuwe wet- en regelgeving aan, waardoor je altijd compliant en beveiligd bent, zonder dat je je hier zorgen over hoeft te maken.

Agile werken volgens standaarden

Wij introduceren of verankeren agile werken in je organisatie volgens bekende standaarden, waardoor je flexibel en efficiënt kunt inspelen op veranderingen en uitdagingen.

Onderhoud, updates en verbeteringen

Na de transitie zorgen wij voor het continue onderhoud, updates en verbeteringen van je cloudinfrastructuur, zodat je altijd gebruikmaakt van de nieuwste technologieën en functionaliteiten.

Transparant kosteninzicht via dashboard

Wij bieden een handig dashboard dat gedetailleerd inzicht geeft in je clouduitgaven, opgesplitst per afdeling en rol, zodat je volledige controle hebt over je budget en resources.

Whitepaper: datagedreven werken in de zorg

In de zorg is data niet alleen waardevol als stuurinformatie voor het management, maar ook op tactisch en operationeel niveau. Zo helpt het zorgprofessionals bij het nemen van betere beslissingen en kan het de werkdruk verlagen.

In dit whitepaper lees je onder andere:
Wat datagedreven werken is en wat de voordelen zijn
Hoe wordt je een datagedreven organisatie
De 5 stappen om een datagedreven organisatie te worden

Slimme cloudstrategieën voor de zorg

Wanneer je besluit om de overstap naar de cloud te maken, omarm je een toekomst met verbeterde en snellere zorgverlening. Door te streven naar “connected care” kun je effectievere behandelingen aanbieden, terwijl de algehele tevredenheid met betrekking tot universele toegang tot informatie stijgt.

Hoe bereik je deze overgang? Het begint altijd met een goed doordachte cloudimplementatiestrategie. Een solide cloudstrategie garandeert niet alleen betere en snellere zorgverlening dankzij connectiviteit (“connected care”), maar leidt ook tot een grotere mate van tevredenheid door universele informatiebereikbaarheid en verbeterde behandelingsresultaten dankzij een grotere betrokkenheid.

Het succes van de transitie naar de cloud is afhankelijk van een weloverwogen cloudimplementatiestrategie. Dit kan soms botsen met de vaak reactieve en cyclische processen in de zorg. Het is hoog tijd om deze processen te verenigen en via de cloud te delen met zorgverleners, zorgverzekeraars en patiënten.

Het resultaat: slimme, op maat gemaakte, en preventieve zorgverlening.

image description
Mohamed Taybi | Senior Sales Executive - Healthcare
Wil je cloudoplossingen inzetten om de zorgverlening bij jullie te ondersteunen en te verbeteren?
Wij helpen je graag met een pilot, workshop of een adviesgesprek.
Maak een afspraak
Wij werken o.a. voor

Lees meer over de zorg