Versterk de zorg met onze IT-oplossingen

Digitale zorg leidt tot betere zorgverlening

Hoe onze IT-oplossingen bijdragen aan een betere zorg

Nu de werkdruk in de zorg blijft stijgen, de veiligheid van patiëntgegevens onder druk staat en de zorgvraag alleen maar toeneemt, is het tijd voor actie. Tijd om de handen ineen te slaan en samen de zorg te ontlasten. Wij dragen daar met slimme ICT-oplossingen én bewezen standaarden graag ons steentje aan bij. Denk aan een veilig Microsoft Azure-cloudplatform om informatie te delen. Aan het verbinden van zorgverleners, afdelingen of regio’s in een digitaal ecosysteem, waardoor onderlinge afstemming makkelijker gaat.

IT en de zorg

Aan een moderne werkplek die goed aansluit op de situatie van zorgprofessionals. Of aan apps speciaal voor de zorg – bijvoorbeeld voor de educatie van longartsen – waarin 3D, kunstmatige intelligentie en big data hand-in-hand gaan. Waarin we data uit cliënt- en patiëntdossiers koppelen, zónder die data uit handen te geven. Alles op basis van vertrouwde Microsoft-producten en Azure, helemaal afgestemd op de Nederlandse zorgsector.

In 6 stappen naar een succesvolle transformatie

Praktische migratieaanpak

Wij bieden een gestructureerde en praktische aanpak voor een verantwoorde en soepele overgang naar de cloud, waarbij we je door het hele proces begeleiden.

Slimme vermindering van werkdruk met AI

Door het implementeren van AI-technologie helpen we je slimmer om te gaan met werkdruk, waardoor processen geoptimaliseerd worden en medewerkers effectiever kunnen werken.

Automatische compliance en beveiliging

Onze systemen passen zich automatisch aan nieuwe wet- en regelgeving aan, waardoor je altijd compliant en beveiligd bent, zonder dat je je hier zorgen over hoeft te maken.

Agile werken volgens standaarden

Wij introduceren of verankeren agile werken in je organisatie volgens bekende standaarden, waardoor je flexibel en efficiënt kunt inspelen op veranderingen en uitdagingen.

Onderhoud, updates en verbeteringen

Na de transitie zorgen wij voor het continue onderhoud, updates en verbeteringen van je cloudinfrastructuur, zodat je altijd gebruikmaakt van de nieuwste technologieën en functionaliteiten.

Transparant kosteninzicht via dashboard

Wij bieden een handig dashboard dat gedetailleerd inzicht geeft in je clouduitgaven, opgesplitst per afdeling en rol, zodat je volledige controle hebt over je budget en resources.

Whitepaper: datagedreven werken in de zorg

In de zorg is data niet alleen waardevol als stuurinformatie voor het management, maar ook op tactisch en operationeel niveau. Zo helpt het zorgprofessionals bij het nemen van betere beslissingen en kan het de werkdruk verlagen.

In dit whitepaper lees je onder andere:
Wat datagedreven werken is en wat de voordelen zijn
Hoe wordt je een datagedreven organisatie
De 5 stappen om een datagedreven organisatie te worden

Slimme cloudstrategieën voor de zorg

Wanneer je besluit om de overstap naar de cloud te maken, omarm je een toekomst met verbeterde en snellere zorgverlening. Door te streven naar “connected care” kun je effectievere behandelingen aanbieden, terwijl de algehele tevredenheid met betrekking tot universele toegang tot informatie stijgt.

Hoe bereik je deze overgang? Het begint altijd met een goed doordachte cloudimplementatiestrategie. Een solide cloudstrategie garandeert niet alleen betere en snellere zorgverlening dankzij connectiviteit (“connected care”), maar leidt ook tot een grotere mate van tevredenheid door universele informatiebereikbaarheid en verbeterde behandelingsresultaten dankzij een grotere betrokkenheid.

Het succes van de transitie naar de cloud is afhankelijk van een weloverwogen cloudimplementatiestrategie. Dit kan soms botsen met de vaak reactieve en cyclische processen in de zorg. Het is hoog tijd om deze processen te verenigen en via de cloud te delen met zorgverleners, zorgverzekeraars en patiënten.

Het resultaat: slimme, op maat gemaakte, en preventieve zorgverlening.

image description
Mohamed Taybi | Senior Sales Executive - Healthcare
Wil je cloudoplossingen inzetten om de zorgverlening bij jullie te ondersteunen en te verbeteren?
Wij helpen je graag met een pilot, workshop of een adviesgesprek.
Maak een afspraak
Wij werken o.a. voor

Lees meer over de zorg