Haal waarde uit data

Data is een hot topic. Kreten als ‘data is het nieuwe goud’ en ‘de waarde van data voor bedrijven is enorm’ vliegen je om de oren. Datagedreven start-ups poppen overal op en veroveren hun markt razendsnel. En het klopt, je kan als bedrijf veel waarde halen uit data. Of dit nu is binnen Retail, Productie, Logistiek of bijvoorbeeld Overheid.

Waardevolle inzichten uit data halen om zo de prestaties te verbeteren. Dat wil elk bedrijf. Maar lang niet alle bedrijven lukt het om dit voor elkaar te krijgen. De reden hiervoor? De belangrijkste stap krijgt onvoldoende aandacht: bepalen wat je wilt dat data voor jouw organisatie oplevert. Laat je inspireren door de voorbeelden van concrete waarde uit data halen binnen Retail, Productie & Logistiek en Overheid.

Datagedreven werken:
de 5 stappen

Veel bedrijven willen profiteren van datagedreven werken.  Maar hoe word je nu écht een datagedreven organisatie? Op welke manieren kun jij data voor jouw organisatie laten werken?

In dit whitepaper leer je:
Wat datagedreven werken is en wat de voordelen zijn
4 manieren om data voor je te laten werken
De 5 stappen om een datagedreven organisatie te worden
Concrete tips en info bij elke stap

Download whitepaper

image description
Erwin de Kreuk | Lead Data & AI
Erwin de Kreuk
Wil jij aan de slag met datagedreven werken? In een vrijblijvend gesprek denk ik graag mee over de kansen voor jouw organisatie en vertel ik hoe wij jou kunnen helpen.
Neem contact op