Data Insights & Artificial Intelligence

Datagedreven innovatie met geavanceerde AI-technologieën
Erwin de Kreuk

Ken je databehoefte! 

Iedere organisatie beschikt tegenwoordig over een schat aan informatie en – al dan niet ruwe – data. En steeds meer afdelingen maken ook gebruik van die data. Tijd om digitaal volwassen te worden. Toch is de databehoefte van de verschillende bedrijfsonderdelen vaak nog onduidelijk. Data zijn vaak niet op het benodigde moment beschikbaar, structurering is moeilijker naarmate de databronnen omvangrijker en complexer worden en overlaps zijn veelal onbekend.  

Vergroot je concurrerend vermogen met de inzet van data 

Een bedrijf dat niet nú investeert in haar datastrategie, zal de veranderingen en innovaties in de branche niet langer kunnen bijbenen. Niet investeren in een datastrategie vergroot de kans dat jouw organisatie in de huidige economie geen stand meer kan houden. Intelligente procesautomatisering, kunstmatige intelligentie en Machine/Deep Learning zorgen voor een vooruitstrevende benutting van organisatiedata. Zo identificeer je groeimogelijkheden en leer je je doelgroepen, klanten en hun voorkeuren beter kennen. Je vergroot je concurrerend vermogen. Met de inzet van data verbeter en innoveer je daarnaast je bedrijfsprocessen, van marketing tot productie, van planning/ERP tot dienstverlening. 

Werk met een data-expert

InSpark is dé expert voor alle intelligente data-applicaties. Wij bieden je datawetenschappelijke competenties, geavanceerde analysemethoden, data-oplossingen en intelligente tools, waarmee je de concurrentie niet alleen bijhoudt, maar zelfs voorbijstreeft. Wij bouwen veilige oplossingen en snelle platformen voor het hele spectrum van hedendaagse en toekomstige vraagstukken op het gebied van rapportage tot Data Science, Machine Learning en AI. En wij zorgen dat je geheel AVG-compliant bent én blijft. Alles wat nodig is om snel te innoveren en veilig te groeien. Goed om te weten: onze data scientists behoren tot de top 300 wereldwijd! 

Oplossingen met impact
0 mlb.
kilometers aan real-time voertuig-telematicadata opgeslagen en geanalyseerd
0
GB per dag aan prijsinformatie-analyse in de detailhandel
0
GB per dag DNA-analyse van planten
0
geanalyseerde bezoeken aan een museum - op jaarbasis
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!

Bekijk ons blog aanbod