Vanuit de Data Teams van Microsoft en InSpark merken wij dat er in de publieke sector een groeiende behoefte is aan sturing rondom de transitie naar een data gedreven organisatie. De vraag is, of je IT-afdeling voldoende kennis, inzicht en capaciteiten heeft om een perfecte data-oplossing neer te zetten.

Ook het platformbeheer, de bijkomende informatiebeveiliging en de continue monitoring zorgen ervoor dat de grens van de interne IT-capaciteit snel bereikt is. Hoe pak je dit aan en hoe zorg je ervoor dat er vanuit de gehele organisatie draagvlak wordt gecreëerd?

Samen met Microsoft, hebben wij een aantal lokale- en regionale overheden begeleid in deze transitie, middels het platform Managed Oxygen. Deze kennis en ervaring willen we graag delen.
Daarom organiseren Microsoft en InSpark op 22 april samen een kleinschalige Digitale Ronde Tafel (max 10 personen) waarin wij met een aantal klanten uit de publieke sector op een interactieve wijze, gezamenlijk door deze reis doorlopen. De agenda ziet er als volgt uit:

De Agenda

10.00u Introductie visie Data Microsoft Sjoukje Bakker (Microsoft)
10.15u Introductie Managed Oxygen door Erwin Kreuk (InSpark)
10.45u Praktijk voorbeelden vanuit publieke sector door Wesley van der Maas (InSpark)
11.15u Q&A
11.30u Einde

Inschrijven

SHARE
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!