Exclusieve roundtable sessie: De kracht van Azure in de Zorg

Wanneer: donderdag 21 maart 2024 van 09:30 - 13:00 uur

Tijdens deze bijzondere sessie zullen vooraanstaande experts hun inzichten delen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Artificial Intelligence, schaalgrootte en beveiligingsmaatregelen in de Azure Cloud. Microsoft zal een inspirerende use-case presenteren die klanten aanspreekt. InSpark zal dieper ingaan op het starten in Azure, het opbouwen van een solide basis en concrete ondersteuning bieden met hands-on ervaring in de zorg, inclusief toepassingen van NEN7510 en andere relevante regelgeving, zoals de NIS2!

Interactief en informatief

Om een interactieve en informatieve sessie te waarborgen, beperken we het aantal deelnemers. Wacht niet te lang en schrijf je snel in via de onderstaande knop om zeker te zijn van jouw plaats!

Waardevol netwerken

Naast de waardevolle inhoud biedt dit evenement een uitgelezen kans om te netwerken met professionals uit de zorgsector en de IT-branche. De toekomst is nu, en wij nodigen je uit om er deel van uit te maken.

Wanneer is het event?

Het event vindt plaats op donderdag 21 maart van 09.30 tot 13.00 uur op het hoofdkantoor van Microsoft Nederland, Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol.

Deelname is inclusief lunch.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet langer en vul het formulier in om je aan te melden. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met alle praktische informatie.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen op ons event!