Firepit sessie Bicep

Inschrijven

Event inschrijving

Bicep kan jouw leven als cloud engineer heel veel makkelijker maken. Wil je leren hoe? Meld je aan voor de Firepit sessie op 3 maart.

Op 3 maart organiseert InSpark een Community event over Microsoft Bicep, speciaal voor de leden binnen onze Community. Leer hands-on hoe je met Bicep implementaties naar Azure kan vereenvoudigen en versnellen. Met diverse cases, interactie en persoonlijke begeleiding gaat deze workshop jou inzicht geven in hoe je Bicep kunt gebruiken, leer je cases kennen waarbij Bicep al het verschil heeft gemaakt en word je uitgedaagd om zelf templates te bouwen. Werk jij met ARM-templates? Dan kan Bicep jouw leven een stuk gemakkelijker maken met deze IaC-oplossing. Wij laten je op donderdag 3 maart graag zien hoe!

Programma:
17:30 Ontvangst op het InSpark-kantoor (Oude Molen 3, Amstelveen) met pizza!
18:15 Introductie Microsoft Bicep: wat is de kracht van Bicep en waarom wil jij hier meer van weten?
18:45 Demo/praktijk voorbeeld: hoe worden templates opgebouwd en welke ervaring hebben wij.
19:15 Start workshop (incl. uitvoeren van een opdracht). Bouwen van eigen Bicep template in de demo-omgeving van InSpark onder begeleiding van onze experts
20:30 Afronden en evalueren – delen feedback en best practices
21:00 Einde sessie

Over Bicep:
Bicep is een redelijk recent project van Microsoft voor Infrastructure as Code (IaC). Het doel van Bicep is het deployen van Azure Resources te vereenvoudigen. Het is een domain specific language die een abstracte laag vormt over je ARM en ARM-templates heen. In de praktijk betekent dit dat je alle ARM-template functionaliteiten tot je beschikking hebt zonder dat je daadwerkelijk een .JSON file bewerkt.

Exclusief event, beperkt aantal plekken beschikbaar
We hopen natuurlijk dat jij er bij bent op 3 maart. Meld je wel zo snel mogelijk aan, want vol = vol.

Schrijf je in voor het event

Leren hoe Bicep jouw leven als Cloud Engineer een stuk makkelijker kan maken?

Schrijf je dan nu in voor het Event op 3 maart van 17:30 – 21:00

Event inschrijving

Elke maand een workshop update?
Blijf op de hoogte van aankomende workshops. Schrijf je in voor de maandelijkse mailing met daarin de komende events & workshops!