Firepit sessie: Hidden gems of Identity, Workplace & Security

Aanmelden

Event inschrijving

Op 22 september organiseert InSpark een Firepit sessie, een event speciaal voor de community! Deze keer in het teken van “Hidden gems of Identity, Workplace & Security”. Jij bent uitgenodigd!

Pim Jacobs en Peter van der Woude, beiden Principal Consultant bij InSpark en Microsoft MVP, nemen je mee in de Hidden gems of Identity Workplace & Security. Deze “Hidden gems” helpen jou om de implementatie van een veilige moderne werkplek & identiteit net even iets extra’s te geven.

Waarom je dit event niet wilt missen
Een veilige moderne werkplek & identiteit is in de basis tegenwoordig relatief eenvoudig te implementeren. Microsoft biedt daarvoor veel handvatten. De extra toegevoegde waarde zit dan al snel in de kleine details. De “Hidden gems”. Tijdens deze sessie duiken we in een aantal van deze “Hidden gems” op het gebied van de identiteit van de gebruiker, het beheren van de werkplek en de veiligheid van de werkplek & identiteit. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een Temporary Access Pass voor een nieuwe gebruiker, of het opzetten van een registratie campagne voor de Microsoft Authenticator app. Ben je benieuwd naar deze “hidden gems” en hoe deze concreet kunnen bijdragen aan een veilige moderne werkplek & identiteit, dan is deze Firepit sessie echt iets voor jou!

Meld je aan voor de Firepit sessie!
Het event vindt plaats op het hoofdkantoor van InSpark, De Oude Molen 3 in Amstelveen. Uiteraard met een hapje en een drankje. Heb jij vragen omtrent dit onderwerp, neem deze zeker mee, er is genoeg ruimte om deze te stellen tijdens de sessie maar ook na de sessie.

Het programma is als volgt:
17:00 Ontvangst en inloop
17:30 Diner en bijpraten
18:40 Welkom
18:45 Presentatie door Principal Consultants bij InSpark: Pim Jacobs en Peter van der Woude
21:00 Einde sessie en aansluitend borrel en napraten

Meld je uiterlijk 15 september aan via de button bovenaan de pagina. Wil jij iemand aandragen voor de community die ook op de hoogte gehouden moet worden van onze events? Laat het ons vooral weten door te mailen naar marketing@inspark.nl of vul het contactformulier in op de website.

Let op: de Firepit sessies van InSpark zijn speciaal voor onze community. Het is een exclusief event met een beperkt aantal plekken beschikbaar. We hopen natuurlijk dat jij erbij bent op 22 september. Meld je snel aan!