Firepit sessie: Data Mesh

Aanmelden

Event inschrijving

Piethein Strengholt, Senior Cloud Solution Architect bij Microsoft, expert op het gebied van data, datamanagement, analytics en digitale transformaties neemt ons op 29 juni  mee in de wereld van Data Mesh.Data Mesh kan een oplossing bieden voor het probleem aan schaalbaarheid van dataplatformen. Wil je meer weten over Data Mesh en wat Data Mesh concreet voor organisaties kan betekenen? Meld je aan voor de Firepit sessie!

Op 29 juni organiseert InSpark een Firepit sessie, een Community event, volledig in het teken van Data Mesh.

Data Mesh is de laatste trend in de wereld van dataplatformen. Het is een architectonisch patroon voor het implementeren van enterprise dataplatforms in grote, complexe organisaties. Tijdens deze sessie duiken we dieper in op dit onderwerp en behandelen we hoe bedrijven de principes van Data Mesh hebben vertaald naar concrete architecturen. Verder kijken we naar standaardisatie en beleid rondom data domeinen, dataproducten en metadata.

Wil jij jouw mede community members weer eens in het echt zien? Wil jij meer weten over wat Data Mesh voor jouw organisatie kan betekenen, dat is dit echt iets voor jou. Het event vindt plaats in een inspirerende omgeving de “Digital Dutch Xperience”. Uiteraard met een hapje en een drankje.

Heb jij vragen omtrent Data Mesh, neem deze zeker mee, er is genoeg ruimte om deze te stellen tijdens de sessie maar ook na de sessie.

Het programma is als volgt:

17:00 Ontvangst en inloop in de Digital Dutch Xperience (DDX), Röntgenlaan 75, Zoetermeer
17:30 Diner en bijpraten
18:30 Welkom
18:40 Presentatie door Piethein Strengholt
21:00 Einde sessie, aansluitend borrel en napraten

Let op: de Firepit sessies van InSpark zijn speciaal voor onze community. Het is een exclusief event met een beperkt aantal plekken beschikbaar. We hopen natuurlijk dat jij erbij bent op 29 juni. Meld je snel aan!