Microsoft Security Immersion Workshop: Into the Breach

Doe mee met Microsoft en Inspark tijdens deze gratis gamified workshopervaring, waar je deelneemt aan het incidentresponsonderzoek van een ransomware-aanval op het Health Network. Duik in de simulatie en pas diepgaande kennis van Microsoft Defender voor Office 365 en Microsoft Sentinel toe om de hack te stoppen. 

Voor wie is deze workshop?
Architecten,  IT-professionals,  IT Security professionals

Na het volgen van deze workshop:

  • Begrijp je hoe je geïntegreerde, geautomatiseerde, uitgebreide detectie en respons (XDR) kunt gebruiken om de efficiëntie en effectiviteit te verhogen met Microsoft Defender om je te beschermen tegen bedreigingen voor identiteiten, endpoints, gegevens, apps en infrastructuur.
  • Ben je in staat om bedreigingen te detecteren, te onderzoeken en erop te reageren met behulp van geautomatiseerde onderzoeken en zelfherstellende mogelijkheden.
  • Ken je manieren om bedreigingsindicatoren en entiteiten te lokaliseren met behulp van geavanceerde hunting functies om raw data over verschillende beveiligingspijlers te verkennen.
  • Weet je hoe je waarschuwingen kunt bekijken en bedreigingen in uw Microsoft 365-omgeving kunt oplossen vanaf één dashboard.

Locatie: je volgt deze workshop digitaal, remote