Kennissessie over Microsoft Entra ID Governance

Wanneer: maandag 18 maart 2024 van 14:00 - 17:00 uur

Kom naar ons exclusieve evenement op het prachtige kantoor van Microsoft in Schiphol en ontdek de ongekende mogelijkheden van Microsoft Entra ID. Wij nodigen jou van harte uit om deel te nemen aan dit unieke evenement waarin we alles zullen bespreken over hoe je de identiteitslevenscyclus van medewerkers kunt optimaliseren met behulp van Microsoft Entra ID Governance. Daarnaast krijg je de kans om in gesprek te gaan met experts van InSpark en Microsoft. Mis deze kans niet en schrijf je nu in!

Met Microsoft Entra ID Governance kun je:

  • Met HR als bron de instroom, doorstroom en uitstroom van medewerker volledig automatiseren.
  • De productiviteit verhogen doordat medewerkers altijd op het juiste moment de juist toegang hebben.
  • De beveiliging versterken door risico’s die voortkomen uit onnodige toegang te verminderen en slimme beslissingen over toegang te maken op basis van machine learning.
  • Gebruikers en eigenaren op basis van selfservice toegang laten aanvragen en reviewen.
  • Aantoonbaar voldoen aan vereisten vanuit regelgeving en eenvoudig audits doorlopen.

Wanneer en waar is het event?

Het event vindt plaats op maandag 18 maart van 14.00 tot 17.00 uur op het hoofdkantoor van Microsoft Nederland, Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol.

Schrijf je in

Wil jij meer weten over Entra ID Governance? Of hoe je kunt zorgen voor een naadloze integratie met jouw HR-systeem als bron en het in-, door- en uitstroomproces van medewerkers volledig kunt automatiseren? Dan mag je de Entra ID Governance kennissessie absoluut niet missen!

Meld je hierboven aan! Je ontvang je een bevestigingsmail met alle handige details.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen op ons event!