Ervaar de kracht van Microsoft Fabric

Meld je aan voor het eerste Microsoft Fabric event van InSpark op vrijdag 24 mei van 9.00 tot 15.00 uur

Ben jij klaar voor een onvergetelijke ervaring op het kantoor van Microsoft? Wij nodigen jou van harte uit om aanwezig te zijn op het eerste InSpark Microsoft Fabric event. Het wordt een dag vol kennisdeling, waar experts alles zullen vertellen over Microsoft Fabric, Open AI en Data Governance. En geloof ons, dit wil je niet missen!

Waar en wanneer:

Dit unieke evenement vindt plaats op vrijdag 24 mei van 09.00 tot 15.00 uur, met een heerlijke lunch en wordt afgesloten met een borrel. Kom naar het prachtige kantoor van Microsoft op Evert van de Beekstraat 354 in Schiphol 

Waarom je dit event niet wilt missen:

  • Technische en zakelijke sessies: Duik diep in boeiende sessies die zowel technisch als zakelijk van aard zijn.
  • Ontmoet onze experts: Laat je inspireren door onze experts, waaronder MVP’s, Microsoft Experts en supergebruikers. Dit is jouw kans om in gesprek te gaan en je vragen te stellen aan de besten in het vak.
  • Mogelijkheid tot netwerken: Ontmoet gelijkgestemden en deel succesverhalen met elkaar. Je weet nooit welke waardevolle connecties je hier kunt maken.

Wat kun je verwachten:

Tijdens het event zullen verschillende onderwerpen aan bod komen, zoals:

  • Nieuwe features van Microsoft Fabric: Ontdek de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden die Microsoft Fabric te bieden heeft.
  • Governance met Microsoft Purview: Leer hoe je jouw data veilig en compliant kunt houden met Microsoft Purview.
  • OpenAI: Ontdek hoe je OpenAI kunt toepassen in jouw dataplatform. 
  • En nog veel meer onderwerpen zullen de revue passeren.

En het beste van alles? Het evenement is gratis! Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in en ontdek de kracht van Microsoft Fabric. Oh, en trouwens, we hebben ook nog een primeur voor je in petto tijdens het event. Spannend, toch?

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 24 mei 2024. Tot dan!