Webinar: Manage je Compliance Challenges in de Cloud

met producten uit de Compliance E5 suite binnen Microsoft 365

Compliance by design met Microsoft 365

Door toename in het gebruik van clouddiensten hebben organisaties steeds meer focus op het toepassen van beveiligingsmaatregelen. Niet alleen zijn maatregelen vanuit het beveiligingsbeleid belangrijk maar ook de toets of de inrichting en het beveiligingsbeleid binnen de cloud voldoet aan de eisen vanuit wet- en regelgeving. Good security brings good compliance is ons statement waarbij een robuuste security baseline de snelste route levert richting compliancy.

Binnen de Microsoft 365 suite levert de Compliance E5 licentie verschillende oplossingen om grip te krijgen op data van de organisatie. Door het slim inzetten van Microsoft technologie pas je autoclassificatie toe en heeft de organisatie de mogelijkheid om geautomatiseerd te handhaven op ongeautoriseerde deelacties. Microsoft en InSpark laten je zien welke oplossingen hier een bijdrage aan leveren.

Sprekers

Shachi Kulkarni Agarwal

Shachi is Technisch Specialist – Security & Compliance in het Microsoft Modern Workplace Team. Ze heeft een sterke focus op het gebied van Compliance met betrekking tot Microsoft 365.

Bram Zegwaart

Bram Zegwaart is een security & compliance consultant binnen InSpark. Hij adviseert klanten op het gebied van security & compliance uitdagingen.

Schrijf je in voor de webinar

Wil jij meer weten over compliance uitdagingen en hoe jij deze kan tackelen met de oplossingen binnen Compliance E5 suite van Microsoft 365?

Schrijf je dan nu in voor de webinar op dinsdag 16 februari van 11:00-12:00

Inschrijven

Event inschrijving

Elke maand een webinar update?
Blijf op de hoogte van aankomende webinars. Schrijf je in voor de maandelijkse mailing met daarin de komende events & webinars!